24.11.12

Τατσόπουλος: Με έριξαν στα σκυλιά..οι σύντροφοι !

Νέο μήνυμα Tατσόπουλο στο Facebook για το πήδημα της μισής Αθήνας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στους συντρόφους του που τον έριξαν στα σκυλιά, όπως γράφει χαρακτηριστικά.
Ακολουθεί το μήνυμα:
Δεν ξέρω αν αισθάνεσαι σαν ήρωας του Κάφκα, που κοιμήθηκε άνθρωπος και ξύπνησε κατσαρίδα, αλλά σίγουρα είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να κοιμάσαι "ομοφυλόφιλος" για τους Χρυσαυγίτες και να ξυπνάς "ομοφοβικός" για τους συντρόφους σου. Απευθύνομαι κυρίως σ' εκείνους -στο left.gr, στην "Αυγή" και όπου αλλού- που χωρίς να μπουν καν στον κόπο να ρίξουν μια ματιά στη συνέντευξή μου, άρχισαν να με στηλιτεύουν για σεξισμό και ομοφοβία, δύο ιδιότητες τόσο ξένες προς την ιδιοσυγκρασία μου όσο η πολιτική ορθότητα και η σοβαροφάνεια. Διευκρινίζω λοιπόν για τελευταία φορά -επειδή, συμφωνώ απολύτως, πρέπει και να ασχοληθούμε με απείρως σοβαρότερα πράγματα: στην επίμαχη φράση που απομονώθηκε από τη συνέντευξή μου στο CRASH, για εμφανέστατα προβοκατόρικους εμπορικούς λόγους, ΧΛΕΥΑΖΩ τα σεξιστικά πρότυπα της "Χρυσής Αυγής" κι επ'ουδενί ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ με αυτά. Οποιος διαβάσει τη συνέντευξη και είναι στοιχειωδώς καλοπροαίρετος, το αντιλαμβάνεται αμέσως.

Ας μου επιτραπεί επίσης να προσθέσω ότι για ένα άτομο που έχει δεχτεί ανελέητο ηλεκτρονικό πόλεμο από τη "Χρυσή Αυγή" επί διετία, με απειλές θανάτου και -κυρίως- σεξιστικές λοιδορίες, είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άδικο να κατηγορείται ως ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ με τους εχθρούς του. Ελεος. Η μνήμη των ανθρώπων -θέλω να πιστεύω εν τη αφελεία μου- διαρκεί περισσότερο από λίγα εικοσιτετράωρα και, αν ακόμη χρειαστεί περιστασιακά κάποια βοήθεια, υπάρχουν αναρίθμητα άρθρα και βιβλία για να υπενθυμίσουν σε όσους πάσχουν από επιλεκτική αμνησία ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο άνθρωπος που τόσο εύκολα αποφασίζουν να ρίξουν στα σκυλιά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου