11.11.12

Η SIEMENS αιτία της σύγκρουσης ΔΝΤ – Μέρκελ ;

από Αναγνώστη
Ίσως προκαλεί εντύπωση σε πολλούς η σύγκρουση που παίζεται μεταξύ Μέρκελ και  Λαγκάρντ  (Λέγε με …Ομπάμα ) για το κούρεμα του Ελληνικού χρέους .
Το πρόβλημα που έχει ανακύψει δεν είναι  το Ελληνικό χρέος  .
Το πρόβλημα είναι το …ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των βιομηχανιών των δύο γιγάντων !
Απλά τώρα η επικράτηση Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του λύνει τα χέρια για την πλήρη εκκαθάριση της υπόθεσης που λόγω των Αμερικάνικων προεδρικών εκλογών είχαν πέσει οι τόνοι .
Το μεγάλο πρόβλημα των Αμερικανών  τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια ήταν  ο αποκλεισμός των εταιρειών  τους από «μεγάλες δουλειές » σχεδόν σε όλο τον πλανήτη λόγω των μαζικών χρηματισμών  σε στελέχη του δημοσίου από την γερμανική εταιρεία Ζήμενς .
Το ΔΝΤ που ελέγχεται πλήρως από τους Αμερικάνους μέσω των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ κατόρθωσε να βάλει στο  χέρι  τις λίστες από τις Ελβετικές τράπεζες  των παράνομων μιζαδόρων –καταθετών  ( Λίστες Λαγκάρντ ) τις οποίες προώθησε στις Κυβερνήσεις των « λαδωμένων »  επίορκων δημοσίων υπαλλήλων με  αποκλειστικό σκοπό να τους «κάψει » και να κόψει κάθε δεσμό μεταξύ Γερμανών και …δημόσιας διοίκησης .
Οι γερμανικές εταιρείες μέσω της κας  Μέρκελ  αντιδρούν και μόνο στην προοπτική να χάσουν τους  « χρυσοφόρους πελάτες » αλλά οι Αμερικάνοι είναι αποφασισμένοι να  ξεκαθαρίσουν πλήρως το τοπίο .
Ενώ από την άλλη πλευρά θέλουν να βάλουν νέους παίκτες στο  πολιτικό παιχνίδι στις χώρες στις οποίες έχουν τεράστια συμφέροντα αποκόπτοντας τον ομφάλιο λώρο που τις ενώνει με την Γερμανία .
Η σύγκρουση που έχει αρχίσει αναμένεται σκληρή απλά αναμένουμε τον νικητή ο οποίος θα καθορίσει και το δικό μας πολιτικό μέλλον

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου