22.12.12

Συνελήφθησαν 18 "παρκαδόροι" νυχτερινών κέντρων !

 Εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχές Κολωνακίου, Λεωφ. Συγγρού και στην Ιερά Οδό, πραγματοποιήθηκε, χθες το βράδυ, από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων, για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων.

Συνελήφθησαν 18 συνολικά άτομα (17 ημεδαποί και ένας αλλοδαπός), πέντε ως υπεύθυνοι καταστημάτων και δεκατρείς που ενεργούσαν ως παρκαδόροι, ο οποίοι με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες καταλάμβαναν παράνομα δημόσια οδό χρησιμοποιώντας διάφορα εμπόδια, όπως πλαστικούς κώνους, μεταλλικά κιγκλιδώματα, ταινίες αποκλεισμού χώρου και δίκυκλες μοτοσικλέτες, προκειμένου στη συνέχεια να σταθμεύουν στο συγκεκριμένο χώρο τα οχήματα των πελατών των καταστημάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου