14.12.12

«Με κατέστρεψε - Εσφαξε τη γυναίκα μου με 28 μαχαιρίες»

Αρχισε την Παρασκευή η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας της 48χρονης Ελένης Πανταγάκη από έναν 44χρονο στις 9 Αυγούστου 2011.
Ο 44χρονος, σκότωσε με μαχαίρι κουζίνας την Ελένη Πανταγάκη, τραυμάτισε τον σύζυγό της Τηλέμαχο Πανταγάκη, αξιωματικό της ΕΛΑΣ, διοικητή του ΤΑΕ Μεσαράς και μία κοπέλα.
Το ζεύγος Πανταγάκη είχε δεχθεί παράπονα από την κοπέλα που νοίκιαζε διαμέρισμα ιδιοκτησίας τους, σε πολυκατοικία της λεωφόρου Χρυσοστόμου στο Ηράκλειο, για τα προβλήματα που της δημιουργούσε ένας γείτονας. Ο αξιωματικός με τη γυναίκα του και την ενοικιάστρια πήγαν στο διαμέρισμά του για να δουν τι συμβαίνει.
Όταν χτύπησαν το κουδούνι του, ο 44χρονος κατηγορούμενος επιτέθηκε στην Ελένη Πανταγάκη και τη σκότωσε με 28 μαχαιριές, ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον Τηλέμαχο Πανταγάκη και την ενοικιάστρια του διαμερίσματός τους.
Στην κατάθεσή του ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, αναφέρθηκε στο γεγονός και είπε ότι ο δράστης τον κατέστρεψε αλλάζοντας τη ζωή του.
Ο 44χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατ' εξακολούθηση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου