7.12.12

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Ο «μαϊντανός» του Καραμπάτου

ΑΝΗΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από  εφημερίδα ΦΩΝΗ
ΕνΣΤΑΣΕΙΣ«Ξεροκατάπινε» ο Γκούμας... 
Τον καλέσαμε σε διάλογο, τον δοτό νέο πρόεδρο της ΕΤΑΠ, Γιώργο Γκούμα, αλλά αυτός προτίμησε το μονόλογο σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό! 
Ή μάλλον στον διάλογο με τον εαυτό του...Όμως και στο μονόλογο, παρά τα γραπτά που συμβουλευόταν συχνά-πυκνά, όχι μόνο δεν ήταν πειστικός, αλλά αμήχανος, γι' αυτό και «ξεροκατάπινε» μιλώντας για... έπεα πτερόεντα! 
Και βεβαίως για την «ταμπακιέρα» δεν είπε τίποτε...
Τι να πει άλλωστε, αφού οι πάντες έχουν αντιληφθεί που αποσκοπεί η μεταμόρφωσή του.
Τώρα όσον αφορά τη δεοντολογία του τοπικού ΝΕΤ, άστα να πάνε (είναι τυχαίο ότι το ΕΣΡ επέβαλε με απόφασή του οριστικό λουκέτο; Δεν νομίζω...)
Ωστόσο, όπως αντιλήφθηκαν όλοι το πρόβλημά του είναι το Best και η «ΦΩΝΗ», καθ' ότι ο συνεταίρος του στο Επιμελητήριο Γ. Καραμπάτος έχει υποστεί κριτική για τα έργα και τις ημέρες του στο Επιμελητήριο και στην ΕΤΑΠ. Κριτική προερχόμενη πρωτίστως από τον Γιώργο Γκούμα και συνεργάτες του κατά την προεκλογική περίοδο με κύριο αίτημα τη διαφάνεια στη διαχείριση του Επιμελητηρίου και της αμαρτωλής ΕΤΑΠ, της οποίας τώρα προΐσταται, αλλά χωρίς πλειοψηφία στο Δ.Σ. ώστε ο Γ. Καραμπάτος να έχει το πάνω χέρι.
Είναι άραγε τυχαία η μετάλλαξη και η κωλοτούμπα του Γιώργου Γκούμα; Δεν νομίζω...
Θ.Τ.
Υ.Γ.: Για να καταλάβουν οι αναγνώστες πόσο πιστεύει στη διαφάνεια και στις δημοκρατικές διαδικασίες ο «μαϊντανός» του Καραμπάτου στην ΕΤΑΠ Γ. Γκούμας, αρκεί να αναφέρουμε ότι πριν φτιάξει την «παράγκα» με τον Γ. Καραμπάτο (ουδέποτε ανακοίνωσαν δημόσια το πλαίσιο της συμφωνίας τους), ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των εκλεγμένων στο Δ.Σ. από το «Νέο Επιμελητήριο» σε λευκό χαρτί!! Επειδή ο Ν. Μπελογιάννης το αρνήθηκε τον έχει βάλει στο στόχαστρο και θέλει να τον διαγράψει!!! Συνομοσίες εξουσίας...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου