15.12.12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ- Κατέγραψε φάντασμα σε στοιχειωμένο σπίτι!

Κι ενώ έκανε αμέριμνη το ρεπορτάζ της, ξαφνικά μία απόκοσμη φιγούρα πέρασε ταχύτατα από πίσω της. Φάντασμα ή παιχνίδι του μυαλού; Η ξανθιά δημοσιογράφος υποστηρίζει πως όντως επρόκειτο για φάντασμα.
"Εκείνη τη στιγμή φυσικά δεν το αντιλήφθηκα, αλλά μετά όταν είδα το βίντεο καρέ καρέ στο στούντιο του μοντάζ αποκαλύφθηκε η αλήθεια" δήλωσε έκπληκτη η Βανέσα Μπολάνο (Vanessa Bolano). Δείτε το επίμαχο βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας!
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που παρατηρείται μεταφυσική δραστηριότητα στην κατοικία Myrtles Plantation -χτίστηκε το 1796- στο Σεντ Φράνσισβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σύμφωνα με τον ξεναγό κάθε εβδομάδα καταγράφεται κι από μία τουλάχιστον "μυστηριώδης" επίσκεψη, στην στοιχειωμένη κατοικία, όπου λέγεται ότι έχουν διαπραχθεί δέκα φόνοι.
"Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι αντικείμενα αιωρούνταν μέσα στο σαλόνι, ενώ άλλοι ότι κάποιους τους έριξε κάτω από το κρεβάτι και τους έσυρε στο πάτωμα" λέει ο ξεναγός και καταλήγει: "υπάρχουν εκατοντάδες παρόμοιες φωτογραφίες και βίντεο, που έχουν τραβήξει επισκέπτες, με όπου εμφανίζονται παράξενες φιγούρες"
.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου