8.12.12

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού-Χιόνια, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι !

Η Εθνική μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 7 βαθμούς, από 2 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 16 στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 9 βαθμούς στην Ήπειρο, από 7 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες.
Σύμφωνα με το meteo.gr, η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς έως μέτριοι νότιοι-νοτιοανατολικοί στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, με ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις από το μεσημέρι και μετά.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές από τις βραδινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς αλλά από το μεσημέρι θα παρουσιάσουν σημαντική ενίσχυση σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς και από το μεσημέρι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και σταδιακά σχεδόν θυελλώδεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου