14.12.12

Μεγάλη επιχείρηση "Σκούπα " στην Μεσσηνία !

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα και προσήχθησαν πενήντα ένα (51) , ενώ έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων.
Επιπλέον, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος έξι (6) ημεδαπών ΡΟΜΑ, οι οποίοι αναζητούνται.
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (13-12-2012) από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν πενήντα δύο (152) άτομα και εκατόν δώδεκα (112) οχήματα, ενώ προσήχθησαν συνολικά πενήντα ένα (51) άτομα και συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
  • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για ναρκωτικά και για παράνομη κατοχή όπλου.
  • Δύο (2) αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στην χώρα.
Επιπρόσθετα, από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Καλαμάτας σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ΡΟΜΑ, για κλοπή ρεύματος, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ΡΟΜΑ, για παράνομη κατοχή κυνηγετικής καραμπίνας.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα ηρωίνης, μία (1) κυνηγετική καραμπίνα, ένα (1) στιλέτο, το χρηματικό ποσό των -1000- ευρώ και πέντε (5) κινητά τηλέφωνα, ενώ βεβαιώθηκαν τριάντα δύο (32) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά (7) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου