22.12.12

«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής για Στρατούλη

Νέος «πόλεμος» ανακοινώσεων ξέσπασε με αφορμή ηχητικό ντοκουμέντο του BBC το οποίο σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό ηχογραφήθηκε σε συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής. 
«Το δημοκρατικό φρόνημα και σθένος του λαού μας δεν κάμπτεται και θα νικήσει τους τρομοκράτες της ακροδεξιάς και του νεοφασισμού», τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρεται σε "ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC", σχετικά με την πρόσφατη επίθεση στον βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Στρατούλη.

«Όπως αποτυπώνεται από το ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC, επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Στρατούλη, ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες - τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης. Αλήθεια η κυβέρνηση, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της "συγκατοίκησης"» με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της;».

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή, τονίζει ότι «έχει ξεκαθάρισει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Οι νέες απόπειρες συκοφάντησης του Κινήματός μας είναι φαιδρές, ανυπόστατες και έχουν κάνει το πανελλήνιο να γελάει».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου