28.4.12

Θύμα απάτης στο facebook έπεσε η μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Ένας λογαριασμός στο facebook με την ονομασία Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης έχει προκαλέσει αναστάτωση στη Μητρόπολη της πρωτεύουσας του Έβρου.
Ο χρήστης που έχει δημιουργήσει το λογαριασμό, δεν έχει λάβει καμία τέτοια εντολή ή εξουσιοδότηση από τη Μητρόπολη, ένω έχει ήδη πάνω από 600 φίλους!
Στο προφίλ του έχει δημοσιευμένες φωτογραφίες από εκκλησίες, αλλά και από τον Μητροπολίτη Άνθιμο, όπως και εικόνες Αγίων. Από την Ιερά Μητρόπολη αναμένεται σχετική ανακοίνωση, πιθανότατα εντός της ημέρας.: Thrakinea.gr

Σύλληψη 44χρονης για νόθευση εκλογικού αποτελέσματος

Μία 44χρονη συνελήφθη, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των εκλογών των εργαζομένων της ΠΟΕ–ΟΤΑ, που διεξάγονταν σε αίθουσα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 44χρονη, μέλος της εφορευτικής επιτροπής, εντοπίστηκε από δικαστικό αντιπρόσωπο να αφαιρεί υπογεγραμμένους φακέλους με τη σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής και την υπογραφή δικαστικών αντιπροσώπων που συμμετείχαν στη διαδικασία και να τους τοποθετεί στην τσάντα της.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην τσάντα της βρέθηκαν δεκατρείς φάκελοι με τις σφραγίδες και τις υπογραφές της επιτροπής.

Στο Καρφί: Οπισθοδρομική κομπανία η Αριστερά !!


Για «ακροδεξιά φάλτσα» των κομμάτων της Αριστεράς, τα οποία αποκαλεί «οπισθοδρομική κομπανία» κάνει λόγο στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα «Στο Καρφί».Αφορμή προφανώς οι τελευταίες εξελίξεις με αφορμή την προχτεσινή δήλωση Τσίπρα ότι δεν θα είχε πρόβλημα να δεχτεί τις ψήφους του Πάνου Καμμένου, αν επρόκειτο να σχηματιστεί κυβέρνηση ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, και Δημοκρατικής Αριστεράς. Δείτε την εικόνα:

Ε.Ο Καλαμάτας - Τρίπολης : Αποζημιώσεις ιδιοκτητών !!

Σύμφωνα με  έγγραφο του υπουργείου Υποδομών και Δικτύων θα καταβληθεί  η αποζημίωση στους ιδιοκτήτες για τη  συμπληρωματική   απαλλοτρίωση  ακινήτων τους, για το τμήμα Τσακώνα-Καλαμάτα  του αυτοκινητόδρομου  Κόρινθος -Τρίπολη-Καλαμάτα.
Οι ιδιοκτήτες των υπό απαλλοτρίωση ακινήτων πρέπει να προσέλθουν την Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 και ώρα 10:00 στο εργοτάξιο της Κ/ΞΙΑΣ ΜΟΡΕΑΣ, στον οικισμό της Αίπειας, για την καταβολή των σχετικών αποζημιώσεων.

Το 1ο Κρουαζερόπλοιο έπιασε Καλαμάτα !!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ - Το Thomson Spirit  εγκαινίασε την σεζόν !!
Χθές το πρωί, κατέπλευσε στο λιμάνι της Καλαμάτας το κρουαζιερόπλοιο Thomson Spirit με 1.153 επιβάτες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήσαν Βρετανοί. Τους επιβάτες υποδέχθηκε κλιμάκιο του Δήμου και τους παρείχε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη, χάρτες και έντυπο υλικό.
 Σχεδόν το σύνολο των τουριστών πορεύθηκαν πεζοί προς το Ιστορικό Κέντρο, διά των οδών Φαρών, Φιλελλήνων και Ακρίτα. Ο Δήμος ελπίζει ότι μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, με την  κατασκευή του μεγάλου πεζοδρομίου της Φαρών θα υπάρξει  η δυνατότητα ανεμπόδιστης πρόσβασης των επιβατών των κρουαζιεροπολοίων προς το κέντρο της πόλης.

Χρυσαυγίτες κατέλαβαν το "EXTRA 3" για να χτυπήσουν τον βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη!

Πρωτοφανής απόπειρα προπηλακισμού του Βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη από μαινόμενους οπαδούς της "Χρυσής Αυγής" στον τηλεοπτικό σταθμό "EXTRA 3".
Μετά το τέλος της εκπομπής "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA 3, την Παρασκευή 27/4/2012, ομάδα της "Χρυσής Αυγής" κατέλαβε την είσοδο του σταθμού και απειλούσε να προπηλακίσει τον Βουλευτή Β’ Αθηνών του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής προσκόμισε στοιχεία για τη ναζιστική δράση και τον φασιστικό χαρακτήρα τους, επισημαίνοντας ότι "κάθε ψήφος στη Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος στους θαυμαστές της Γερμανίας".
Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ επεσήμανε ότι "το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε, είναι να ακούσουμε την κραυγή "ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ" μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο" και ανέφερε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος σε Συνέδρια του Κόμματός του μιλά, έχοντας δίπλα του τη σβάστικα(!).
Σε ελάχιστο χρόνο, ομάδα της "Χρυσής Αυγής" κατέφθασε στον τηλεοπτικό σταθμό "ΕΧΤΡΑ 3", απειλώντας να μπει στο πλατό για να προπηλακίσει τον κ. Αϊβαλιώτη, ενώ εκλήθη και έφθασε αμέσως η "ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΗ" και έτσι, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα απ’ τους μαινόμενους οπαδούς της "Χρυσής Αυγής"..newsit

Διακοπές στην Ελλάδα, προτείνει στους Γερμανούς ο Γ. Χατζημαρκάκης

Να προτιμήσουν και εφέτος την Ελλάδα για τις διακοπές τους, καλεί τους Γερμανούς ο ευρωβουλευτής των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) και Πρόεδρος του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW) Γιώργος Χατζημαρκάκης, ενώ εισηγείται την στροφή της Ελλάδας στον ποιοτικό τουρισμό και στον τουρισμό της υγείας.
Ο κ. Χατζημαρκάκης, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον DHW, αναφερόμενος στα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος για την δραματική πτώση των εσόδων από τον Τουρισμό, εκφράζει "φόβους για ακόμη μεγαλύτερη κατάρρευση" και επισημαίνει ότι "η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει την κρίση μόνο με ανάπτυξη".
Τονίζει δε ότι "διακοπές στην Ελλάδα σημαίνει φανταστικά τοπία, φιλόξενοι άνθρωποι, αλλά και, συγχρόνως, σημαντική βοήθεια στο να ξεπεραστεί η κρίση" και ζητεί να δοθεί "άμεση στρατηγική προτεραιότητα" στον τομέα του ποιοτικού τουρισμού.
"Η Ελλάδα πρέπει να περιορίσει τις φθηνές προσφορές.
Αντί για διακοπές με το βραχιολάκι, καιρός είναι να προωθηθεί στην Ελλάδα ο Τουρισμός Υγείας.
Ο συνδυασμός θεραπείας και διακοπών μπορεί να αποτελέσει σημαντικό τομέα ανάπτυξης για την Ελλάδα", τονίζει ο ελληνικής καταγωγής γερμανός ευρωβουλευτής.

Καλλιεργούσε χασίς με ..επιστημονική μέθοδο !!

Υπερσύγχρονες μεθόδους για την καλλιέργεια κάνναβης χρησιμοποιούσε ένας 35 χρόνος από το Τυμπάκι Ηρακλείου που συνεληφθη από αστυνομικούς. 
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσαράς, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε θερμοκήπιο που βρίσκεται στον οικισμό Κόκκινου Πύργου του Δήμου Φαιστού, ιδιοκτησίας του 35χρονου και μέσα σ αυτό βρέθηκαν 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 40 έως 70 εκ. και μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε 58 σπόρους κάνναβης.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τυμπακίου, όπου οι αστυνομικοί έκπληκτοι διαπιστώσαν την τεχνολογία που χρησιμοποιούσε ο αγρότης για την καλλιέργεια χασίς και εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 Είκοσι δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 120 εκ, τα οποία διατηρούσε σε δώμα, για την σωστή ανάπτυξη των οποίων ο 35χρονος είχε τοποθετήσει 3 προβολείς όπου σε συνδυασμό με ηλεκτρικό υγραντήρα, ψηφιακό θερμόμετρο και εξαερισμό, θα πετύχαινε τις κατάλληλες συνθήκες για την σωστή ανάπτυξη των δενδρυλλίων.
Ακόμη στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ένα τετράδιο σημειώσεων στο οποίο αναγραφόταν οδηγίες και παρατηρήσεις σχετικά με την καλλιέργεια κάνναβης.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών ενώ ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΣΟΚ-Οι Μισοί Έλληνες αδυνατούν να κάνουν ιατρικές εξετάσεις !!

 Ούτε τα φάρμακα τους δεν μπορούν να αγοράσουν !!
Σοκάρουν τα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποίησε το τμήμα Οικογενειακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα την επίπτωση της οικονομικής κρίσης στην συμπεριφορά των ασθενών καθώς τα στοιχεία αναφέρουν ότι εννέα στους δέκα Έλληνες δυσκολεύονται να αγοράσουν τα φάρμακά τους και συχνά εξαναγκάζονται να διακόψουν τη αγωγή που τους συνέστησε ο γιατρός.
Σύμφωνα με την έρευνα το 70% των ασθενών δηλώνει ότι το μηνιαίο εισόδημά του δεν επαρκεί για να πληρώσει τα φάρμακά του ή για να κάνει τις απαιτούμενες διαγνωστικές εξετάσεις ενώ το 59,5% των ασθενών δεν πραγματοποίησε τις παρακλινικές εξετάσεις(αίματος, υπερήχους,αξονικές κ.τ.λ.) που συνέστησε ο γιατρός του ενώ το 55,4% είτε δεν αγόρασε καθόλου τα φάρμακά του είτε παράλειψε κάποια δόση.
«Οι ασθενείς βρίσκονται πλέον σε αδιέξοδο», επισημαίνει ο υπεύθυνος της έρευνας οικογενειακός γιατρός Γιώργος Ματζουράνης και εξηγεί: «Ένα μεγάλο ποσοστό των ασθενών δεν έχουν πλέον χρήματα για να πληρώσουν τη θεραπεία τους ή να κάνουν τις εξετάσεις τους. Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν οι ηλικιωμένοι, οι συνταξιούχοι και οι χρόνιοι πάσχοντες. Πολλοί ασθενείς που έπασχαν από χρόνια νοσήματα όπως είναι ο σακχαρώδης διαβήτης,η υπέρταση και η χοληστερίνη δήλωσαν ότι εξαναγκάστηκαν να διακόψουν τη θεραπεία γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την συμμετοχή».
Σύμφωνα με τον κ. Ματζουράνη τις περισσότερες φορές οι ασθενείς νιώθουν ντροπή ν αποκαλύψουν στο γιατρό ότι δεν έχουν χρήματα ν ακολουθήσουν την αγωγή που τους έχει συστήσει.
Παίρνουν μόνοι τους το ρίσκο και σηκώνουν το ψυχολογικό βάρος με αποτέλεσμα σε ποσοστό που ξεπερνά το 80% να παρουσιάζουν άγχος και κατάθλιψη.
Από την πλευρά του ο προϊστάμενος του ΙΚΑ Υμητού κ. Χρονόπουλος επισημαίνει ότι βλέπουν καθημερινά ασθενείς που παραλείπουν δόσεις ή δεν έρχονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα να γράψουν τα φάρμακά τους .
«Πολλές φορές οι ασθενείς μας λένε ότι δεν έχουν αρκετά χρήματα για να παίρνουν καθημερινά την ενδεδειγμένη αγωγή τους και παραλείπουν δόσεις. Σε πολλές περιπτώσεις τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η υγεία και η ζωή τους. Για παράδειγμα ένας υπερτασικός που δεν παίρνει τα χάπια του μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθει σοβαρή επιπλοκή που θα του στοιχίσει τη ζωή του ή θα τον οδηγήσει σε αναπηρία»,εξηγεί.
Σύμφωνα με το real.gr σε αδιέξοδο βρίσκονται οι ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις όπως είναι ο καρκίνος. Οι καρκινοπαθείς για να ξεκινήσουν ακτινοβολίες θα πρέπει να πληρώσουν ένα σημαντικό ποσό για μία σειρά απαραίτητων εξετάσεων που δεν καλύπτονται εξ ολόκληρου από το νοσοκομείο.
«Όλο και περισσότεροι ασθενείς δεν έχουν τα χρήματα να κάνουν τη θεραπεία τους», εξηγεί η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Περσεφόνη Μήττα.
«Η πολιτεία καταδικάζει σε θάνατο όσους καρκινοπαθείς δεν έχουν να πληρώσουν. Πρόσφατα μία 40χρονη γυναίκα απειλούσε ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι στα γραφεία του Συλλόγου μας εάν δεν της δίναμε χρήματα να κάνει τη θεραπεία της. Είναι ντροπή αλλά τα νοσοκομεία διώχνουν τους απελπισμένους αυτούς ασθενείς», καταλήγει η κ.Μήττα.

Ροζ σκάνδαλο με …λεσβίες στην Πάτρα !

H  ώρα ήταν κοντά τέσσερις το πρωί του περασμένου Σαββάτου όταν όλη η γειτονιά ...σηκώθηκε στο πόδι από τις άγριες φωνές ενός μεθυσμένου άνδρα (ηλεκτρολόγου στο επάγγελμα) και τον άγριο καυγά που ακολούθησε με φορτηγατζή γείτονά του.
Χρειάστηκε μάλιστα ...αστυνομική παρέμβαση προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ ο μεθυσμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μιας και βρισκόταν... εκτός πραγματικότητας.
Όλα συνέβησαν κοντά στην περιοχή του Ψάχου και όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, το περιστατικό όχι απλώς δεν ήταν τυχαίο αλλά πίσω του κρυβόταν ένα «ροζ» σκάνδαλο το οποίο προκάλεσε σάλο και έχει αναστατώσει τους γείτονες.
Η σύζυγος του μεθυσμένου ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της φασαρίας ήταν κολλητή με τη γυναίκα του δεύτερου άνδρα με τον οποίο έγινε ο καυγάς. Οι δυο τους είχαν αρχίσει να κάνουν παρέα πολλές ώρες την ημέρα ενώ η μία επισκεπτόταν την άλλη στο σπίτι και κάθονταν με τις ώρες!
Φυσικά η μία εκμεταλλευόταν την πολύωρη απουσία του άνδρα της (ηλεκτρολόγου) για να βγάλει το μεροκάματο ενώ η άλλη τις φορές που ο δικός της σύζυγος απουσίαζε σε ταξίδια με το φορτηγό. Κανείς δεν είχε υποπτευθεί βέβαια τίποτα το πονηρό.
 Μέχρι που ο πρώτος έκανε μια ανακάλυψη «βόμβα» ενώ έψαχνε το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας του. Και ποια ήταν αυτή η ανακάλυψη; Μια φωτογραφία της ίδιας και της γειτόνισσας ενώ και οι δυο τους ήταν γυμνές στο κρεβάτι του σπιτιού του και απολάμβαναν τα ερωτικά χάδια μεταξύ τους...!
 Μόλις αντίκρισε τη φωτογραφία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβαινε. Μάζεψε τα πράγματα της γυναίκας του και τα... έστειλε στο πατρικό της ενώ η επόμενη κίνησή του ήταν να ξεμπροστιάσει την... αιτία του κακού!
Ο άλλος σύζυγος είχε... μεσάνυχτα!
Έτσι και ενώ βρισκόταν σε απόγνωση, μέθυσε και πήγα έξω από το σπίτι της γειτόνισσας βάζοντας τις φωνές και καλώντας την να βγει έξω για... να της δείξει! Αντί αυτής βέβαια, βγήκε ο άνδρας της ο οποίος στο μεταξύ αγνοούσε τις εξελίξεις. Και προτού ο πρώτος του εξηγήσει οτιδήποτε, του επιτέθηκε χτυπώντας τον για να τον κάνει να σωπάσει. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από παρέμβαση γειτόνων, οι οποίοι μάλιστα ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ ο μεθυσμένος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες. Πάντως το θέμα έγινε γνωστό σε πολλούς και τώρα απομένει να δούμε τις εξελίξεις μεταξύ του δεύτερου ζευγαριού... dete.gr

Διαζύγια για... στρινγκ και "κρυφά" δάνεια !!

Η κρίση «έφερε» τα πάνω - κάτω στην καθημερινότητά μας αλλά μαζί με αυτό «έφερε» και πολλά διαζύγια, τα οποία εκδόθηκαν για οικονομικές διαφορές που ξέσπασαν μεταξύ ζευγαριών.
Βλέπετε, γυναίκες ή άνδρες είχαν συνηθίσει να χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες ξοδεύοντας... κρυφά από τον σύντροφό τους.
Τώρα λοιπόν με την κρίση που μειώθηκαν τα εισοδήματα και «πάγωσαν» οι πιστώσεις τραπεζών και πρέπει να επιστραφούν τα δανεικά, άρχισαν οι αλήθειες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να εκθέτουν πολύ κόσμο.
Και μάλιστα, πολλές από τις περιπτώσεις που προσφάτως εξετάστηκαν από τα αρμόδια δικαστήρια της Πάτρας ή βρίσκονται στο στάδιο των διαδικασιών και των συζητήσεων σε δικηγορικά γραφεία, κυριολεκτικά... βγάζουν μάτι!
Υπερχρέωση απ' τα... στρινγκάκια!
Από τις πιο πρόσφατες υποθέσεις εκείνη που σίγουρα «κερδίζει» τις περισσότερες εντυπώσεις και είναι η πιο τρανταχτή, αφορά σε γυναίκα η οποία είχε υπερχρεώσει την πιστωτική της κάρτα αγοράζοντας... σέξι εσώρουχα!
 Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, είναι δυστυχώς πραγματικότητα. Μέχρι και ο δικηγόρος στον οποίο απευθύνθηκε το ζευγάρι για να διευθετήσει το θέμα των οφειλών κυριολεκτικά έπεσε από τα σύννεφα, καθώς αδυνατούσε να πιστέψει ότι ξοδεύτηκαν τόσα χρήματα σε στρινγκ!
Πιο συγκεκριμένα, η 40χρονη γυναίκα παραδέχθηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει την πιστωτική της κάρτα σε διαδοχικές αγορές «καυτών» και πανάκριβων εσωρούχων και το συνολικό χρέος ξεπερνούσε τις... 3.000 ευρώ!
Το ακόμα χειρότερο όμως της περίπτωσης, ήταν ότι η ίδια δεν μπορούσε με τίποτα να δικαιολογηθεί στον άνδρα της για το... πότε φορούσε τα συγκεκριμένα εσώρουχα, μιας και ο ίδιος τα αγνοούσε παντελώς. Και μετά από αυτό του «μπήκαν» άλλου είδους υπόνοιες, με αποτέλεσμα να επέλθει σοβαρή ρήξη μεταξύ του ζευγαριού...
Διαζύγιο για... κρυφό δάνειο
Άλλη περίπτωση που ξεκίνησε από την ανακάλυψη οφειλής και έφθασε μέχρι και το διαζύγιο, αφορά ζευγάρι με... δύο παιδιά! Χώρισαν επειδή ο σύζυγος ανακάλυψε ένα δάνειο που είχε εκδώσει κρυφά από αυτόν η σύζυγός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες βέβαια δεν επρόκειτο για δάνειο που προοριζόταν για «ντόλτσε βίτα» αλλά για στήριξη προσώπου της οικογενειάς της που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Και επειδή είχε τη δουλειά της με καλό μισθό, το ίδιο και ο σύζυγός της, προφανώς θεώρησε πως μπορούσε να αντεπεξέλθει.
Όμως όταν ξέσπασε η κρίση όλα άλλαξαν. Έμεινε χωρίς δουλειά, ο μισθός του συζύγου μειώθηκε κοντά στο μισό κι έτσι αδυνατούσε να πληρώσει το δάνειό της. Γεγονός που την υποχρέωσε να πει την αλήθεια στον άνδρα της, αλλά εκείνος να μην αντέξει το ψέμα και να καταθέσει την αίτηση διαζυγίου... .dete.gr

TYXAIO -Πως από αδέκαστος Δικαστής, έγινε μάχιμος Πολιτικός μέσα σε μία μέρα !!

...ο κύριος Αθανασίου?...
"Τυχαίο?", αναρωτήθηκε ο Βενιζέλος στη συνέντευξη που έδωσε στο MEGA Σαββατοκύριακο.
Ο Χασαπόπουλος τον ρώτησε αν το συνδέει αυτό, με τις κινήσεις των τελευταίων ημερών της Δικαιοσύνης (Ακης κ.λ.π.).
"Θα... το κρίνετε εσείς αυτό. Εμείς κάναμε Εξεταστική Επιτροπή, και βρήκαμε στοιχεία που δεν είχε βρει η Δικαιοσύνη. Τους δικούς μας τους κρίναμε. Αντίθετα βλέπω στην Ν.Δ. πολλούς από τη Μονή της Μετανοίας.
Και εννοώ το σκάνδαλο του Βατοπεδίου"...nonews-news.blogspot.com

Τα πήρε " Χοντρά " η Ευγ.Μανωλίδου στην Κύπρο ;

 "H Mανωλίδου δεν ζήτησε 1 εκατ. ευρώ" !!
Διαψεύδει με επιστολή του ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Γ. Βέργας δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σύμφωνα με το οποίο η κ. Ευγενία Μανωλίδου ζήτησε αμοιβή ενός εκατ. ευρώ για να παρουσιάσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην πόλη.
Αναλυτικά η απάντηση του δημάρχου της κυπριακής πόλης στο δημοσίευμα της εφημερίδας:
«Με έκπληξη διάβασα στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η κ. Ευγενία Μανωλίδου ζήτησε από τον δήμο Πάφου ποσό 1 εκατ. Ευρώ για την παραγωγή και παρουσίαση καλλιτεχνικής δημιουργίας στην πόλη μας.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και ανατροπή εσφαλμένων εντυπώσεων που έχουν δημιουργηθεί, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
1. Ουδέποτε η κ. Μανωλίδου έθεσε, είτε γραπτώς είτε προφορικά, θέμα κάλυψης ολόκληρου του κόστους της παραγωγής από το δήμο Πάφου.
2. Το αίτημα που υπάρχει ενώπιον του δήμου είναι η διάθεση για τους σκοπούς της εκδήλωσης της υποδομής που θα είναι εγκατεστημένη στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου για τις ανάγκες του: «Pafos Aphrodite Festival» 2012 (διεθνές φεστιβάλ όπερας).
3. Για το θέμα δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει σε μια από τις προσεχείς συνεδρίες του δημοτικού συμβουλίου».

ΕΛ.ΑΣ. παρατείνεται η λειτουργία των Γραφείων Ταυτοτήτων !!

 Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. παρατείνεται η λειτουργία των Γραφείων Ταυτοτήτων στις αστυνομικές υπηρεσίες, εν όψει εκλογών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.
Ειδικότερα, τα Γραφεία Ταυτοτήτων θα λειτουργούν:
-Το Σάββατο (05.05.2012) κατά τις ώρες 08.00 έως 18.00 και
-Την Κυριακή (06.05.2012) κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00
Από την Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι σε περιπτώσεις έκδοσης ή αντικατάστασης δελτίων ταυτότητας, θα εκδίδεται άμεσα αυτό, ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας, εφόσον προσκομισθούν αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.
Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση Δελτίων Ταυτότητας, από τα Γραφεία Ταυτοτήτων, μπορούν οι πολίτες να βρουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr / Οδηγός του Πολίτη - Δικαιολογητικά.
Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, επίσης, είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των κατά τόπους Γραφείων Ταυτοτήτων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΖΕΛΙ - Πριν γνωρίσει τον Άκη την έλεγαν… Κούλα! VIDEO

Ποιές ήταν οι πρώτες αντιδράσεις του πατέρα της Βίκυς Σταμάτη, Δημήτρη, στο άκουσμα της προφυλάκισής της;
Τι λένε οι κάτοικοι του χωριού Ζέλι στη Φιώτιδα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου;
Γιατί οι συγχωριανοί της αποκαλούν Κούλα και όχι Βίκυ την άλλοτε ισχυρή κυρία του…πολιτικού life style;
Με την κάμερα του radar.gr βρεθήκαμε στη γενέτειρα της Βίκυς Σταμάτη.
Επισκεφθήκαμε το πατρικό της σπίτι, την πλατεία του χωριού αλλά και την εκκλησία του Οσίου Σεραφείμ, όπου η Βίκυ Σταμάτη κάθε χρόνο έδινε περίπου 300 ευρώ ως τάμα για τον στολισμό του Επιταφίου.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Σφακιανάκης

Γιατί κλαίει με μαύρο δάκρυ η Κατερίνα Παπουτσάκη

Ούτε στην νέα της συνέντευξη στο Down Town Κύπρου απαντάει η Κατερίνα Παπουτσάκη αν είναι ξανά μαζί με τον Ορέστη Τζιόβα . Αλλά δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί ότι υπάρχει έρωτας που την «διέλυσε». Και ότι συνεχίζει να κλαίει συνέχεια.

«Πολύ κλάμα! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Μπορεί να με κάνει να κλάψω από ένα μωράκι μικρό που είναι με τη μαμά του και χαμογελάει, από τον ήχο ενός ασθενοφόρου που θα περάσει και θα σκεφτώ ότι κάποιος άνθρωπος βρίσκεται μέσα σ αυτό και κινδυνεύε. Άλλωστε, το κλάμα είναι έκφραση πολλών συναισθημάτων- όχι απαραίτητα μόνο λύπης».

Αυτό δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη σε νέα της συνέντευξή στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου για την Κυπριακή εφημερίδα 'Ο Φιλελεύθερος'.

Επίσης, παρότι αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί ότι είναι ξανά μαζί με τον Ορέστη Τζιόβα (ενώ υπάρχουν φωτό που το αποδεικνύουν), περνάει έμμεσα τα μηνύματα της μέσω απαντήσεων σε ερωτήσεις όπως για το αν υπήρξε έρωτας που την διέλυσε

«Όλοι οι μεγάλοι έρωτες έχουν και μεγάλες διακυμάνσεις. Γενικά δεν μπορώ τη μετριότητα του συναισθήματος. Όπως και στη δουλειά μου, τα συναισθήματα θέλω να τα ζω στο απολυτό τους».

Μια δουλειά που -θεατρικά- πάει καλύτερα από ποτέ. Σε σημείο που η Kατερίνα δεν έχει πρόβλημα να θυμηθεί την μεγαλύτερή της αποτυχία πάνω στο σανίδι

«Μου έχει τύχει να παίξω με 10 θεατές, σε μία παράσταση, πριν από 7 χρόνια, η οποία δεν είχε πάει πολύ καλά. Μερικές φορές, όμως, σε τέτοιου είδους «αποτυχίες» γίνονται και οι πιο ωραίες παραστάσεις. Σαν να συμβαίνει μία μυστική συμφωνία και λες με το κοινό 'αφού συμβαίνει αυτό, τουλάχιστον ας το ευχαριστηθούμε'».

Η πρώτη νύχτα της Βίκυς Σταμάτη στις φυλακές του Κορυδαλλού

Το κατώφλι των φυλακών του Κορυδαλλού πέρασε χθες το βράδυ η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μετά την απολογία της στο ανακριτή. 
Η Βίκυ Σταμάτη η οποία κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος πέρασε την πρώτη της νύχτα σε κελί της πτέρυγας των γυναικείων φυλακών και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αμίλητη και καταβεβλημένη.
Στον ανακριτή σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε ότι «πιστεύω ότι αποτελεί κοινό τόπο και δίδαγμα της κοινής πείρας το ότι μια γυναίκα όπως εγώ, με την όποια παιδεία και αγωγή μου, γνωρίζοντας έναν άντρα σαν το σύζυγό μου, στη θέση που βρισκόταν, τη διαδρομή που είχε, τη γοητεία που ασκούσε στη δική μου σκέψη και ψυχή, το τελευταίο που ενδιαφερόταν να πληροφορηθεί θα ήταν οι λεπτομέρειες των πολιτικών δράσεων και αποφάσεών του ή οτιδήποτε άλλο θα σχετιζόταν με την επαγγελματική-πολιτική του δράση. Ήμουν ένας πιστός και αφοσιωμένος άνθρωπος στον σύντροφο της ζωής μου και το παιδί μας»
Δήλωσε ότι ουδέποτε περιήλθε σε γνώση της κάποιο στοιχείο που να εγείρει υπόνοια για κάτι επιλήψιμο ενώ φέρεται κατά την απολογία της να ισχυρίσθηκε ότι ουδέποτε είχε συναλλαγή, συνεργασία ή άλλου είδους σχέση, με τις τρεις επίμαχες off shore εταιρείες (Nobilis, Torcasso και Blue Bell), πλην της Nobilis από την οποία αγοράστηκε το ακίνητο.
Οι συνήγοροί της Βίκυς Σταμάτη μετά την προφυλάκισή της έκαναν λόγο σκληρή, άδικη και ανάλγητη απόφαση επισημαίνοντας ότι προφυλακίζεται ενώ είναι μητέρα ενός παιδιού ηλικίας πέντε ετών ..iefimerida.gr

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012-Πως θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες !!

Οι ετεροδημότες είναι οι εκλογείς, που διαμένουν σε Δήμο άλλης βασικής εκλογικής περιφέρειας από εκείνη στους εκλογικούς καταλόγους της οποίας είναι εγγεγραμμένοι, οι οποίοι, σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις, μπορούν να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο διαμονής τους.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, οι ετεροδημότες θα μπορούν να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους μόνο στην περίπτωση που έχουν καταθέσει σχετική αίτηση έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012.
Η βασική εκλογική περιφέρεια είναι η εκλογική περιφέρεια, στους εκλογικούς καταλόγους της οποίας είναι κανονικά εγγεγραμμένοι οι ετεροδημότες.
Οι νομοί Αττικής και Θεσσαλονίκης αποτελούν αυτοτελείς εκλογικές περιφέρειες και αυτό σημαίνει ότι οι εκλογείς μίας εκλογικής περιφέρειας από εκείνες στις οποίες διαιρούνται οι νομοί αυτοί, δεν είναι ετεροδημότες ως προς τις λοιπές εκλογικές περιφέρειες του ίδιου νομού.
Από αυτόν τον κανόνα εξαιρούνται οι εκλογείς που είναι εγγεγραμμένοι σε Δήμο των νησιών Κύθηρα και Αντικύθηρα, οι οποίοι θεωρούνται ετεροδημότες ακόμα και όταν διαμένουν σε άλλο Δήμο του Νομού Αττικής.
 Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπεται από το υπουργείο Εσωτερικών για τους ετεροδημότες

TV - Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας !!

Ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Συνεχίζονται οι αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων.

OTE Sport3 11:05 Ελεύθερα δοκιμαστικά (Χερέθ) MotoGP

OTE Sport2 14:50 Κατατακτήρια δοκιμαστικά (Χερέθ) MotoGP

OTE Sport2 16:30 Καϊζερσλάουτερν - Ντόρτμουντ Bundesliga

Novasports4 16:30 Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής (Όσιγιεκ)

OTE Sport1 16:30 Μπάγερν - Στουτγάρδη Bundesliga

ΝΕΤ 17:00 Κολοσσός - Παναθηναϊκός (πλέι οφ) Α1 Μπάσκετ

Nova 17:00 Γουίγκαν - Νιούκασλ Premier League

OTE Sport2 18:30 Πιερικός - Πλατανιάς Football League

OTE Sport2 18:30 Πανθρακικός - Βέροια Football League

ΝΕΤ 19:00 Πανιώνιος - Ολυμπιακός (πλέι οφ) Α1 Μπάσκετ

OTE Sport3 19:00 Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός Πρωτάθλημα Πόλο Α1 Ανδρών

Nova 19:30 Νόριτς - Λίβερπουλ Premier League

OTE Sport1 20:30 Ατρόμητος - Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδας (Τελικός)

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες !

Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά τμήματα, κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Πελοπόννησο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά συνθέτου το σκηνικό του καιρού σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου 2012.
 Βαθμιαία βελτίωση του καιρού μετά το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και αργότερα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα στα νότια τμήματα τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, με πρόσκαιρη εξασθένηση μετά το απόγευμα.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση τις απογευματινές ώρες.: meteo.gr



   

ΣΤΟ «στόχαστρο» του ΣΔΟΕ 695 δικηγόροι και συμβολαιογράφοι !!

ΣΤΟ «στόχαστρο» του ΣΔΟΕ τίθενται 695 δικηγόροι και συμβολαιογράφοι που κατέχουν ακίνητη περιουσία μεγάλης αξίας αλλά έχουν δηλώσει στην εφορία σχετικά χαμηλά ή ακόμη και μηδενικά εισοδήματα.
Οι εν λόγω ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με εξονυχιστικούς ελέγχους «πόθεν έσχες» και με διαδικασίες ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργεί το ΣΔΟΕ για να διαπιστώσει κατά πόσο αποκρύπτουν τα πραγματικά εισοδήματά τους ή εάν έχουν αποκτήσει ακίνητα με «μαύρο χρήμα».
Οι διασταυρώσεις που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων εντόπισαν περιπτώσεις όπως οι εξής:
- Συμβολαιογράφος της Αθήνας έχει στην κατοχή του ακίνητα αντικειμενικής αξίας 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, όμως το 2010 δήλωσε στην εφορία εισοδήματα μόλις 5.000 ευρώ, δηλαδή κάτω από το όριο της φτώχειας.
- Μεγαλοδικηγόρος στην Αθήνα με ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας 4,5 εκατ. ευρώ και φορολογική δήλωση με εισόδημα 40.000 ευρώ.
- 'Αλλος δικηγόρος στην Αττική εντοπίστηκε να έχει ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας 5,5 εκατ. ευρώ και να έχει δηλώσει για το 2010 εισόδημα 30.000 ευρώ.
- Έτερος δικηγόρος στην Αττική με ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας 7 εκατ. ευρώ έχει δηλώσει για το 2010 εισόδημα 60.000 ευρώ.
- Δικηγόρος από την Κόρινθο με ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας 1,08 εκατ. ευρώ δεν έχει δηλώσει καθόλου εισόδημα για το 2010.
- Συμβολαιογράφος στην Κόρινθο με ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας 1,049 εκατ. ευρώ δεν έχει δηλώσει καθόλου εισόδημα για το 2010.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ...ΓΕΛΙΑ !!

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΛΙΑΤΣΟΥ!
ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!
Όσο ήταν δημοσιογράφος ο Κουίκ τα έριχνε στους πολιτικούς που κατέθεταν αγωγές σε δημοσιογράφους. Τώρα που έγινε πολιτικός τα ρίχνει στους δημοσιογράφους και ζητά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης δικαιολογώντας την αυτόφωρη διαδικασία. 
Δεν θέλουμε να τον θίξουμε επί προσωπικού, πρόκειται όμως περί φαιδρού εκπροσώπου... fimotro.blogspot.com

"ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ"!!!

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Από τους πρώτους που κατάλαβε ότι ο Καμμένος αυτοκτόνησε πολιτικά. Επειδή έχει αντίληψη από την πολιτική ο Μανώλης, το γύρισε στο Kontra  χθές βράδυ και αφού έφαγε τις σφαλιάρες του από το Μάκη Κουρή, τα έριξε όλα στην σύζυγο του...Πάνου Καμμένου.
Στην ερώτηση γιατί  δεν την μάζεψε ο σύζυγός της δεν μπόρεσε να απαντήσει. Τι να πει ο άνθρωπος; fimotro.

ΣΟΚ: Επίθεση με σιδηρολοστό σε υποψήφιους βουλευτές από μέλη της Χρυσής Αυγής- Στο νοσοκομείο υποψήφια

Μία ακόμη επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει κόμμα της Αριστεράς: Τα ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ κατήγγειλλαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστούς σε βάρος υποψηφίων τους στις Σέρρες στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής. 
Πρόκεται για τους υποψηφίους με τη συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ Δήμητρα Σαμαρά, Σοφοκλή Πούλιο και Nίκου Δημητριάδη (υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εκλογικής συνεργασίας, οι τρεις υποψήφιοι «ενώ διακινούσαν προεκλογικό υλικό στο χωριό Σκοτούσσα, Παρασκευή 27 Aπρίλη, στις 2.00 μ.μ. δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό από μια συμμορία χρυσαυγιτών που ορυόμενοι με ναζιστικά συνθήματα έριξαν κάτω τη Δήμητρα Σαμαρά και τη χτυπούσαν με σιδηρολοστό».
«Aν δεν προσέτρεχαν σε βοήθεια των συντρόφων μας, εργάτες από διπλανό εργοστάσιο για να αποκρούσουν τη φασιστική επίθεση, δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η τύχη των συντρόφων. H Δήμητρα Σαμαρά μεταφέρθηκε σε Nοσοκομείο των Σερρών» ανέφερε η ανακοίνωση της συνεργασίας.

Νωρίτερα η εμμηνόπαυση στις καπνίστριες

Το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ και το επιπλέον βάρος αποτελούν παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τον χρόνο έλευσης της εμμηνόπαυσης, σύμφωνα με νέα έρευνα σε 50.000 γυναίκες, οι οποίες συμμετείχαν στη βρετανική έρευνα «Breakthrough Generations Study».
Οι ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία τα οποία ελήφθησαν βάσει ερωτηματολογίου από γυναίκες ηλικίας 40-98 ετών. 
Διαπίστωσαν ότι το κάπνισμα είχε τη μεγαλύτερη επίδραση όσον αφορά στον χρόνο έλευσης της εμμηνόπαυσης, με τις καπνίστριες να μπαίνουν στην κατάσταση αυτή κατά μέσο όρο δύο χρόνια νωρίτερα σε σύγκριση με όσες δεν καπνίζουν.
Ωστόσο, το αυξημένο σωματικό βάρος είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, σύμφωνα με την επικεφαλής ερευνήτρια Dr Danielle Morris.
Διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που ήταν σοβαρά παχύσαρκες είχαν συμπτώματα εμμηνόπαυσης ένα χρόνο πιο μετά σε σύγκριση με τις γυναίκες φυσιολογικού βάρους και υπέθεσε ότι αυτό οφείλεται στην επίδραση που έχει το λίπος στις γυναικείες ορμόνες.
Επίσης, παρατηρήθηκε ότι η εμμηνόπαυση ερχόταν περίπου έναν χρόνο αργότερα στις γυναίκες που έπιναν περισσότερα από δύο αλκοολούχα ποτά την ημέρα από τα 25 έως τα 49 τους χρόνια, σε εκείνες που έκαναν εντατική άσκηση στις ηλικίες 30-49 ή σε όσες ακολουθούσαν χορτοφαγική διατροφή.
Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «American Journal of Epidemiology».

Βαλιανάτος για Κανέλλη -"Είναι δηλωμένη λεσβία και δεν βοηθά τους ομοφυλόφιλους"!!!

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ !!
Ο  γνωστός  σε όλους  Βαλιανάτος  επιτίθεται μετά τον Δημήτρη Μητροπάνο και στην Λιάνα Κανέλλη, δημοσιογράφο και βουλευτή του ΚΚΕ.
Ο προκλητικός Βαλλιανάτος κατηγόρησε την Λιάνα  Κανέλλη ότι “ενώ είναι λεσβία (όπως η ίδια έχει πει σε παλαιότερη εκπομπή «Ψηλά τα χέρια»), πολιτεύεται με το ΚΚΕ που λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλοφιλους και τις λεσβίες”.
 «Η ίδια όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, αλλά δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά», είπε ο κ. Βαλλιανάτος, που εκτός από επικεφαλής της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας» (συνεργάζεται εκλογικά με τη «Δράση» του Στέφανου Μάνου) είναι και δημοσιογράφος, εκπρόσωπος των ομοφυλοφίλων, σύμβουλος πολιτικών και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
«Με την Ντόρα Μπακογιάννη θα συνεργαστούμε και στο μέλλον.
 Εγώ ήμουν υπέρ της συνεργασίας, διαφωνώ πιο πολύ απ’ όλους τους συντρόφους μου με αυτήν, θα ήθελα να συνεργαστούμε και θα συνεργαστούμε αλλά δε θα σκεφτόμουν ποτέ να είναι σημαία αυτής της συνεργασίας.
Συγκινούμαι με τους ανθρώπους που κάνουν αυτοκριτική και λένε ότι έκαναν λάθη, θεωρώ ότι οι θέσεις τώρα είναι σωστές αλλά για σημαία σε αυτή την παράταξη προτιμώ τον Στέφανο Μάνο«, είπε ο Γρ. Βαλλιανάτος επικεφαλής της Φιλελεύθερης συμμαχίας που συνεργάζεται στις εκλογές με τη Δράση του Στ. Μάνου.
Ο κ. Βαλλιανάτος εξαπέλυσε πάντως προσωπικού ύφους επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη : «Επειδή εκείνη θέλησε παλαιότερα στην εκπομπή της «Ψηλά τα χέρια» να πει ότι είναι λεσβία, να θυμίσω ότι τόσα χρόνια στο κοινοβούλιο είναι με ένα κόμμα που λέει τα χειρότερα μαζί με τους φασίστες για τους ομοφυλοφιλους και τις λεσβίες, και η ίδια ενώ όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει, δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά.

Το ένοχο μυστικό του Φαλήρου...

Στα 80 εκ. ευρώ οι δανειακές υποχρεώσεις του ΣΚΑΪ. Πάει για φούντο ο τηλεοπτικός σταθμός του Αλαφούζου...
fimotro.blogspot.com
Σοβαροτατες αναταραξεις παρατηρουνται τις τελευταιες ημερες στο Φαληρο,στο εκδοτικο-εφοπλιστικο συγκροτημα του Σκαι και της Καθημερινης. 
Οχι οτι οι σχεσεις των δυο αδελφων Θεμιστοκλη της Καθημερινης και Γιαννη Αλαφουζου του Σκαι ηταν...ποτε αρμονικες, αλλα τα πραγματα οδευουν σε ενα ιδιοτυπο «μπρα ντε φερ» με αφορμη η αληθεια ειναι μια σοβαροτατη εξελιξη που ελαβε γνωση η πλευρα της Καθημερινης.
Στην ιστορικη εφημεριδα πληροφορηθηκαν απο τις τραπεζες, κυριως απο την Εθνικη οτι ουτε λιγο ουτε πολυ οι δανειακες υποχρεωσεις του Σκαι αγγιζουν πλεον τα 50 εκατ ευρω και μαζι με τις υποχρεωσεις προς θυγατρικες τραπεζων το ποσο αυτο φτανει τα 80 εκατ ευρω.
Αυτο θα ηταν βεβαια απο μονο του ενα στοιχειο που θα ανησυχουσε σφοδρα την πλευρα της υπολοιπης οικογενειας Αλαφουζου τον Θεμη της Καθημερινης αλλα και τον πατριαρχη της οικογενειας Αριστειδης.
Φαινεται ομως οτι τα πραγματα κατεστησαν πολυ χειροτερα διοτι εν ολιγοις αποκαλυφθηκε τωρα οτι οι περισσοτερες των υποχρεωσεων αυτων ειναι χωρις εγγυησεις απο πλευρας Γιαννη Αλαφουζου,δηλαδη δεν καλυπτονται απο περιουσιακα στοιχεια του βασικου μετοχου του ραδιοτηλεοπτικου σταθμου.
Πως γινεται αυτο;Και ομως εγινε και γινοταν επι σειρα ετων διοτι στις τραπεζες ο υιος Γιαννης κυκλοφορουσε με καπελο «ομιλος Καθημερινη-Σκαι,Αριστειδης Αλαφουζος».Και οπως ειναι γνωστο ο πατηρ της οικογενειας εχει ενα αξιοσεβαστο ονομα στα πιστωτικα ιδρυματα που προερχεται βεβαια απο την πολυχρονη και ισχυρη παρουσια του στη ναυτιλια.
Οι ειδημονες λενε βεβαια οτι καποιο η καποια τραπεζικα στελεχη εδειξαν μεγαλη ελαστικοτητα στην υποθεση αυτη αφου ειναι πασιγνωστο οτι για να παρεις κι ενα ευρω ακομα απο μια τραπεζα ζητειται πληρη,γραπτη και στοιχειοθετειμενη εγγυηση.
Παρουσιαζονται απο τις υπηρεσιες οι εισηγησεις δανεισμου και οι εγγυησεις που παρεχονται οταν προκειται για σημαντικα ποσα και τελικως αποφασιζει ενα συμβουλιο τραπεζικων σε υψηλοτατο επιπεδο.
Ολα ξεκινησαν οταν αποφασιστηκε η διαδικασια αποσχισης του εκδοτικου κλαδου της εισηγμενης εταιρειας και η δημιουργια μιας θυγατρικης εταιρειας της «Καθημερινες Εκδοσεις» η οποια και εκδιδει την ομωνυμη εφημεριδα.
Απο την ημερα εκεινη η πλευρα της εφημεριδας προσπαθει να ξεκαθαρισει πληρως με τις διοικησεις των τραπεζων τι ανηκει σε ποιον,το οφειλει ποιος.
Τι δανειστηκε η μια εταιρεια που εκδιδει την εφημεριδα και τι ο Σκαι για τα οποια ευθυνεται ο Γιαννης Αλαφουζος και η εταιρεια που διοικει, η τι δανειστηκε προσωπικα για αλλες δουλειες του ο ιδιος.
Το ενοχο μυστικο του Φαληρου δεν ειναι και τελειως αγνωστο στα στελεχη της επιχειρησης και φυσικα καθολου αγνωστο στις εμπλεκομενες τραπεζες ,κυριως στην Εθνικη που εχει δοσει και την συντριπτικη πλειοψηφια των δανειων.
Μαλιστα εις εκ των στελεχων του σταθμου ελεγε προ ημερων στους διαδρομους του κτιριου του Φαληρου «σκεφτειται να ανακαλυψουν στην πιατσα οτι εμεις που σηκωσαμε την σημαια για τα ακαλυπτα δανεια σε media εχουμε παρει ενα σκασμο λεφτα ...αερα».
 Η κατασταση ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει καθως και στις τραπεζες το ενοχο μυστικο δεν αρεσει καθολου,αφου η εποχη μονο για αποκαλυψεις ακαλυπτων δανειων δεν προσφερεται. Οταν παντως ολοκληρωθει ο ελεγχος ο Γιαννης Αλαφουζος,λενε στο Φαληρο,θα υποχρεωθει να παρει πανω ολα εκεινα τα δανεια που δεν «εχουν καλυματα»και δεν τα εχουν χρησιμοποιησει τα υπολοιπα μελη της οικογενειας του ειτε στην Καθημερινη ,ειτε στη ναυτιλια.
Τι θα συμβει μετα ειναι αγνωστο αυτη τη στιγμη ,αλλα τουλαχιστον υπαρχει ενα δεδομενο.Οτι την περιοδο αυτη να παραχθουν χρηματα απο τα media του Σκαι (οπως και απο ολα τα αλλα γενικως) ειναι αδυνατον.
Αρα η θα πρεπει ο βασικος μετοχος του να τα βαλει απο την προσωπικη του περιουσια,αν εχει η θα πρεπει να αναζητησει καποια αλλη λυση.Συνεταιρο,η νεο επενδυτη;
Δυσκολο αφου με τον μεν Μαρινακη εχει τσακωθει αγριως οταν ηταν ο πρωτος που τον πολεμησε (οντας συνεταιρο του) στην ιστορια του Ολυμπιακου και παρα το γεγονος οτι ο εφοπλιστης και προεδρος του Ολυμπιακου εχει δωσει καμμια εικοσαρια εκατ ευρω στο σταθμο ,ο δε αλλος συνεταιρος του Λαυρεντης Λαυρεντιαδης εχει σοβαροτατες δικαστικες εμπλοκες.
Μηπως τελικα βρεθει απο αυτες και ο ιδιος ο Γιαννης μπλεγμενος.
Καποιοι μυημενοι στα ενδοτερα του συγκροτηματος λενε οτι βλεπουν με τρομο να επαναλαμβανεται η ιστορια του πρωτου γυρου του Σκαι οπου ο νεωτερος τοτε Γιαννης στα μεσα της δεκαετιας του 1990 αφησε φεσι στον μπαμπα του περι τα 20 δισ δραχμες και εφυγε κυνηγημενος σε μια ιδιτυπη εξορια στο Λονδινο.
Και επειδη χρωσταγε και στο δημοσιο αν δεν ηταν η οικογενεια να τον σωσει θα κατεληγε ασχημα. Καποιοι αλλοι λενε οτι η πλευρα του Θεμιστοκλη Αλαφουζου αλλα και ολοκληρη η οικογενεια δεν ειναι καθολου διατεθειμενη τετοια εποχη (και ενω με τεραστια προσπαθεια κραταει νοικοκυρεμενο το δικο της εκδοτικο κομματι )να ανακατευτει με μια τοσο αιματηρη υποθεση οπως αυτη ενος καναλιου που και σημερα χανει περι τα 20 εκατ ευρω το χρονο.
Και ολοι φυσικα αναμενουν να μιλησει ο πατριαρχης της οικογενειας που φυσικα παρακολουθει τα παντα καθημερινως στο Φαληρο.

Ladies Camp στο Costa Navarino !!

Το Surf Salad σε συνεργασία με την Costa Navarino έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν για ένα μοναδικό τριήμερο 11-12-13 Μαίου στη μαγευτική Μεσσηνία.
Το Ladies Camp που θα διοργανωθεί στις εγκαταστάσεις του Navarino Sea by Surf Salad θα προσφέρει σε όλες τις ενδιαφερόμενες μια σειρά από μαθήματα και fun sessions σχετικά με τα αγαπημένα μας αθλήματα του kite, surf και SUP.
Τα παραπάνω, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, θα μοιραστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε όλες εσάς, τις λάτρεις της θάλασσας.
Το θερμικό φαινόμενο της παραλίας της Bouka το Μάιο βρίσκεται στην εντονότερη περίοδό του και τα kite sessions θα διαδεχτούν τα opening Yoga sessions κάθε ημέρας.
Η instructor’s team, εκτός από το kite θα σας μυήσει και στον απίθανο κόσμο του SUP ενώ θα γίνουν και entry level surfing courses τα οποία και θα επεκταθούν σε περίπτωση εμφάνισης swell.
To Surf Salad, εξασφάλισε για όλες εσάς ειδικές τιμές στο Anazoe Spa, το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο spa στην Ευρώπη αλλά και ειδικές εκπτώσεις στα εστιατόρια της Costa Navarino.
Μη χάσετε την ευκαιρία για ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της απόλυτης ικανοποίησης των αισθήσεων...
Ολοκληρωμένο πακέτο από 250 euro!
Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων Παρασκευή 4 Μαίου.

Ο πολυνίκης Ολυμπιακός και ο φιλόδοξος Ατρόμητος θα διεκδικήσουν το Κύπελλο

Ο 70ός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται απόψε στο ΟΑΚΑ, όπου o πρωταθλητής Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το νταμπλ και το 25ο τρόπαιο της ιστορίας του, ενώ ο Ατρόμητος τον παρθενικό του τίτλο στη δεύτερη διαδοχική συμμετοχή του. Τo μεγάλο παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΪ και το OTE sport-1.
Η μάχη της εξέδρας
Ως τυπικά γηπεδούχος αναφέρεται ο Ατρόμητος, ωστόσο στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου αναμένεται να κυριαρχήσει το ερυθρόλευκο χρώμα, αφού στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 40.000 οπαδοί του Ολυμπιακού και σχεδόν 12.000 του Ατρόμητου.
Δηλώσεις
Στον Ολυμπιακό, που θα διεκδικήσει το 14ο νταμπλ της ιστορίας του και 5ο την τελευταία 7ετία, η αισιοδοξία για την κατάκτηση του τίτλου είναι διάχυτη. «Είμαστε έτοιμοι για το νταμπλ. Θα είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να κλείσουμε τη χρονιά», δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ για το γεγονός ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο σχολίασε: «Η μόνη ιδιαιτερότητα είναι πως πρόκειται για έναν τελικό». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, τόνισε: «Αν παίξουμε όπως όλη τη χρονιά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα». Από πλευράς Ατρόμητου, ο Γιώργος Δώνης είπε για τη μεγάλη πρόκληση στην ιστορία της ομάδας του: «Οδηγός ελπίζω να είναι αυτά που γίνονται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να κάνουμε την έκπληξη».
Τα πρόσωπα
Ερνέστο Βαλβέρδε, Κώστας Μήτρογλου και Ανδρέας Τάτος είναι αναμφισβήτητα τα κεντρικά πρόσωπα του αποψινού τελικού, ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα. Ο Βαλβέρδε θα κοουτσάρει για τελευταία φορά τους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού έπειτα από δύο συνεχόμενες και συνολικά τρεις σεζόν στην ομάδα, κατά τις οποίες μεταξύ άλλων κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο (φιλοδοξεί απόψε να τα κάνει δύο), την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Από την άλλη, Μήτρογλου και Τάτος αποφάσισαν να ενισχύσουν τον Ατρόμητο, παρά το γεγονός ότι τα δικαιώματά τους ανήκουν στον Ολυμπιακό. Οι δύο ποδοσφαιριστές διεμήνυσαν στον προπονητή τους πως είναι ψυχολογικά έτοιμοι και θα αγωνιστούν κανονικά απέναντι στην ομάδα που τους... δάνεισε στον Ατρόμητο.
Πιθανές 11άδες
Η πιθανή απουσία του ανέτοιμου Ιμπαγάσα «πονοκεφαλιάζει» τον Βαλβέρδε, με τους Μακούν και Φουστέρ να διεκδικούν τη θέση του Αργεντίνου στα χαφ. Στον Ατρόμητο, ο Δώνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εκτός του τραυματία Γιαννούλη. Πιθανές ενδεκάδες:
Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Φουστέρ (Μακούν), Αμπντούν, Μιραλάς, Τζιμπούρ.
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας (Ζουέλα), Φυτανίδης, Νάστος (Οικονόμου), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Σφακιανάκης, Τάτος, Μήτρογλου, Μπρίτο.
Ευρω-κίνητρο
Αν για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση του Κυπέλλου σηματοδοτεί το νταμπλ, χωρίς να διαφοροποιείται η ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας, η οποία τη νέα αγωνιστική χρονιά θα μετάσχει απευθείας στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League, για τον φιναλίστ Ατρόμητο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι Περιστεριώτες έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη Europa League, όπου θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους από τον 2ο προκριματικό γύρο, έχοντας ωστόσο την ευκαιρία να βελτιώσουν τη θέση τους μέσω των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα (αρχίζουν την προσεχή Τετάρτη, 2 Μαΐου). Αν όμως στεφθούν Κυπελλούχοι απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ, τότε θα έχουν ασφαλώς καλύτερη τύχη, δίνοντας μόνο έναν προκριματικό γύρο (πλέι-οφ), οπότε στο μίνι-πρωτάθλημα στόχος της ομάδας του Δώνη θα είναι η πρωτιά που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League!
Λίγη ιστορία
Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Ολυμπιακός, με 24 Κύπελλα σε 36 συμμετοχές σε τελικούς. Τα υπόλοιπα 43 Κύπελλα έχουν κατακτήσει: Παναθηναϊκός 17 (σε 28 τελικούς), ΑΕΚ 14 (σε 21), ΠΑΟΚ 4 (σε 16), Πανιώνιος 2 (σε 6), Λάρισα 2 (σε 4), 'Αρης 1 (σε 9), Ηρακλής 1 (σε 5), ΟΦΗ 1 (σε 2), Εθνικός 1 (σε 1) και Καστοριά 1 (σε 1). Κάτοχος του τροπαίου είναι η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 3-0 του εφετινού φιναλίστ, Ατρόμητου, στον περσινό επεισοδιακό τελικό στο ΟΑΚΑ.
Οι διαιτητές
Έπειτα από τρεις συνεχείς παρουσίες σε τελικούς, ο Τάσος Κάκος από την Κέρκυρα παρέδωσε τη σφυρίχτρα στον Ηλία Σπάθα από τον σύνδεσμο διαιτητών Πειραιά. Βοηθοί του Σπάθα θα είναι οι Σαραϊδάρης και Βασιλειάδης του συνδέσμου Μακεδονίας, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Γιάχος από τη Χίο.

Ο Τύπος της Μεσσηνίας 28-42012

27.4.12

SOS:ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΠΟΡΝΗ - Σε ομαδική εξέταση για AIDS καλεί το ΚΕΕΛΠΝΟ

Τους πολίτες που είχαν επισκεφθεί τον οίκο ανοχής επί της οδού Αχαρνών και Φωκαίας 22 Β στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος στην Αθήνα και πιθανόν να συνευρέθηκαν με την οροθετική Ρωσίδα ιερόδουλη «καλεί» με επείγουσα ανακοίνωσή του το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ζητώντας τους να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες.
Κατά την διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιούν για τους λαθρομετανάστες σε οίκους ανοχής, οι υπεύθυνοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εντόπισαν μια Ρωσίδα 21 ετών φορέα του Aids. Η κοπέλα δεν έφερε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα αλλά ούτε και του υγειονομικού ελέγχου ως όφειλε.
 Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπίστωσαν ότι είναι φορέας καθώς πραγματοποίησαν το άμεσο τεστ (rapid test) στην νεαρή Ρωσίδα, η οποία και συνελήφθη, καταρχάς επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας. Εξετάζεται επίσης εάν γνώριζε ή όχι ότι ήταν φορέας του ιού ώστε στην περίπτωση αυτή να κατηγορηθεί για δόλια μεταφορά της νόσου.
Οι υπεύθυνοι του ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκίνησαν την προσπάθεια εντοπισμού όλων των «πελατών» της Ρωσίδας προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει μεταδοθεί ο ιός σε άνδρες που είχαν επισκεφθεί τον οίκο ανοχής. Ο οίκος ανοχής αναμένεται να σφραγισθεί ενώ ο ιδιοκτήτης του θα συλληφθεί και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με τους ειδικούς των Κινητών Μονάδων του ΚΕΕΛΠΝΟ, παρά το γεγονός ότι η HIV λοίμωξη που προκαλεί το AIDS ανακόπτεται με τη χρήση προφυλακτικού κατά τη σεξουαλική επαφή, οι σεξουαλικές επαφές των επισκεπτών  των οίκων ανοχής  οίκους ανοχής γίνονται κατά κόρον χωρίς προφυλακτικό.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ ζητεί από τους  πολίτες που είχαν απροφύλακτη σεξουαλική επαφή στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής κατά τους τελευταίους  6 μήνες  να επικοινωνήσουν για οδηγίες:
•στην Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS :  210-72.22.222
•στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ:             210-5212054     
Αναφορικά με γενικές πληροφορίες για την HIV λοίμωξη οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται επίσης στα εξής:
-Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000- www.keelpno.gr
 -Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr
-ΚΕΕΛΝΠΟ Θεσσαλονίκης: 2310- 243363/229139
-Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
-Γραμμή για τη Δημόσια Υγεία ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Επιχειρήσεων):             210-5212054     

Προφυλακίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς για χρέη πρός το δημόσιο !!

 Προφυλακιστέοι κριθήκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή ο Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του Νότα, που απολογηθήκαν για μη απόδοση ΦΠΑ, ποσού 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.
Είναι η δεύτερη φορά που ο επιχειρηματίας και η αδελφή του προφυλακίζονται για χρέη προς το Δημόσιο.
Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν, μετά τις απολογίες για το θέμα της προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων και βάσει του νέου νόμου, συνεδρίασε αμέσως το δικαστικό συμβούλιο που έλυσε το θέμα, δείχνοντας το δρόμο της φυλακής για τους δυο.

Let's Do It Greece 2012 - Κυριακή 29 Απριλίου Καθαρίζουμε Ολόκληρη την Ελλάδα !!

- Let's do it Greece 2012 –
29 Απριλίου
Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!
Η χώρα μας συμμετέχει για 1η φορά στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού
Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι,
Έφθασε η Κυριακή που φέρνουμε την Παγκόσμια Εθελοντική Καμπάνια Let’s Do It στην Ελλάδα και θα δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τον προικισμένο τόπο μας!
Χιλιάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες, εθελοντές,  δίνουμε δυναμικά το παρόν,  χέρι - χέρι σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, στα βουνά στις θάλασσες στις γειτονιές,  όλοι χαρούμενοι γιατί ναι, είμαστε δυνατοί, έχουμε όραμα,  έχουμε πίστη στη συνεργασία, στην αυτοοργάνωση και στην προσφορά.
Διεκδικούμε την  ποιότητα στη ζωή μας, με θετική δράση, όρεξη για δουλειά και χαμόγελο.
Πάνω από 300 Εθελοντικές Οργανώσεις και 100 Δήμους και Δημοτικές Κοινότητες από όλη τη χώρα κινητοποιούνται πυρετωδώς και ετοιμάζονται να καθαρίσουν από απλές περιοχές έως και σημαντικά οικοσυστήματα.
Η μικρή μας χώρα θα μπει στον παγκόσμιο χάρτη του πλανήτη, Let’s Do It World και θα πάρει Άριστα.
Είμαστε όλοι μέσα;;;  Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε μαζί μας, σε αυτή την πολύ μεγάλη Εθελοντική Προσπάθεια.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα σημεία των δράσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω της ιστοσελίδας www.letsdoitgreece.org
Let's Do It. Let's Clean up Greece!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Οι συνδικαλιστές ζήτησαν να ...πτωχεύσει το ΑΛΤΕΡ !!

 Από Αναγνώστη
Σήμερα για άλλη μια φορά ξεμπροστιαστηκαν οι κ.κ. των σωματείων. Επιτέλους ζήτησαν από τους εργαζομένους να υπογράψουν κατάσταση με αίτημα την ΠΤΩΧΕΥΣΗ  του ΑΛΤΕΡ!!!!!
Ετσι λοιπόν κ.κ. αναγνωστες. Αυτό που φωνάζαμε τόσο καιρό ότι μοναδικός τους σκοπος είναι να κλεισει το ΑΛΤΕΡ σήμερα και επίσημα μας ζήτησαν να υπογράψουμε για να το πτωχεύσουμε. εμεις οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
Αν είναι δυνατόν. Μας έχουν ξεφτιλησει πλήρως. Μας ΄΄εχουν φέρει σε απογνωση. Γιατί κύριοι ένα χρόνο τώρα αγωνιζόμαστασταν? Για να έρθετε σήμερα να μας πειτε να πτωχεύσουμε το καναλι? Ειστε ξεφτιλισμένοι . Παίξατε με τις ζωες μας και τις ζωές των παιδιών μας. Ο σκοπος σας ήταν αυτός.Και τώρα μας ζητάτε και την υπογραφή μας. Προσέξτε ομως μη τυχόν και χρησιμοποιήσετε ξανά υπογραφές ψεύτκες όπως κάνατε με τις επισχέσεις. Προσέξτε.
Επίτηδες ατονίσατε τόσο καιρό. Επίτηδες δεν διαπραγματευτήκατε τον Γενάρη την πρόταση της εργοδοσίας. Αλήθεια δεν διαπραγματευτήκατε τότε και ξεκινήσατε να διαπραγματεύεστε τώρα ? Ποιον κοροιδεύετε? Σίγουρα πάντως κοροιδέψατε εμας αλλά και όσους τόσο καιρό σας έφερναν φαί που ζητιανεύατε. Τώρα τι θα τους πείτε. Ευχαριστούμε για τα λεφτά σας και για τις προμήθειες αλλά αυτά τα ζητούσαμε για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις? Ε κε Φιλιππάκη που ζητάτε την ψήφο  των Ελλήνων? Σα δε ντρέπεστε. Να κρυφτείτε ξεφτίλες.
Οσο για την κραυγή αγωνίας του συναδέλφου . Να αγιάσει το στόμα του. Και λιγα είπε. Αραγε αυτοί με τα πουρα τι γίνανε.
Γιατί στην Ελλάδα το διευθυντηλίκι  θέλει και πούρο. Αλλά θέλει και υποτακτικούς να τρέχουν να αγοράσουν γάλα και πάνες για τα μωρά τους , να γίνονται προσωπικοί οδηγοί  τιων ιδιων ή των συγγενών τους , να σβήνουν φωτιες , να πλένουν αυτοκίνητα  και σκάφη και όλα αυτά με υπερωρίες πληρωμένες!!!  
Εκαναν ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ εκεί.
Κύριε Κουρή μην ενδώσεις. Κράτησε αυτούς που σου είναι απαραίτητοι και ξέρεις ότι θα σου δουλέψουν και άσε τους άλλους να ..κουρεύονται. Μη φοβάσαι. Ας πανε να βρουν αλλου δουλειές ή ας ζήσουν με το επίδομα ανεργίας τους ή ας  τολμήσουν να γίνουν επιχειρηματίες με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ  όπως είπαν σήμερα.
Τον κόπο σου και τα λεφτά σου μη τα πετάξεις . Υπάρχουν άνθρωποι να βάλουν πλάτη. ΑΚουσέ τους. Ξέρω ότι προκαλώ .
Αλλά μετά απο τη σημερινή συνάντηση και το αίτημα των συνδικαλιστών να πτωχεύσουν το κανάλι ε ποια πήραμε ανάποδες στροφές.
Φωτιά και τσεκούρι .. ι  

Βρέθηκε κώδικας στα μάτια της Mόνα Λίζα!

Ο Dan Brown δικαιώνεται εν μέρει, μιας και όπως στην ταινία και στο βιβλίο, όλο το μυστήριο ξεκινάει από την Μόνα Λίζα.. 
Άδικα οι περισσότεροι επικεντρώνονταν στο αινιγματικό της χαμόγελο…. 
Τα ματια της από ότι φαίνεται έκρυβαν το μυστικό και το ανακάλυψαν πρόσφατα ερευνητές με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας!
 Με ειδικά όργανα υψηλής ευκρίνειας μικροσκοπικά γράμματα και αριθμούς στα ματια του πίνακα που πιστεύουν ότι θα είναι το κλειδί για να ξεκλειδωθεί ο πραγματικός κωδικας Da Vinci!
Μέχρι στιγμής έχουν ανακαλυφθεί στο δεξί μάτι τα γράμματα LV τα οποία πιθανόν συμβολίζουν τα αρχικά του Leonardo da Vinci, ενώ στο αριστερό μάτι υπάρχουν κάποια άλλα σύμβολα τα οποία δε φαίνονται πολύ καθαρά.

ΕΔΩΣΕ ...Ρεστα ο Παπαγιάννης για τον Λιάτσο !!

ΕΣΤΗΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
Τα ρέστα του έδωσε ο Παπαγιάννης στο κεντρικό δελτίο του Kontra για τον φίλο του τον Λιάτσο. 
Τον έβγαλε τηλεφωνικά, τσάκισε στο ξύλο τον Καμμένο για την επιλογή του να ζητήσει την σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου και πήγε πρώτο το θέμα με όλα...
όσα έγιναν σήμερα μεταξύ Λιάτσου και Καμμένου. Το έχει αυτό ο Παπαγιάννης. Όποιος πειράξει τους φίλους του, αναλαμβάνει δράση. Άμα δεν τους πειράζουν, δεν ασχολείται μαζί τους... fimotro

ΔΙΕΛΥΣΑΝ τα ''Συνεταιράκια''το Επιμελητήριο Μεσσηνίας !!

Από τη μια είναι για... γέλια και για για κλάματα αυτά που γίνονται στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, από την άλλη η εξέλιξή τους... τινάζει στον αέρα τον θεσμό, που κυριολεκτικά κινείται ακροβατώντας στο τέλμα και την απαξίωση, που τον οδήγησαν οι Δημήτρης Αδαμόπουλος και Γιώργος Καραμπάτος.
Τα ''συνεταιράκια'' δεν τα βρήκαν και τα... έσπασαν και έτσι μετέτρεψαν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες εξουσίας και παρα-εξουσίας τους, το Επιμελήτηριο σε... μαγαζάκι προσωπικών αντιπαραθέσεων και.... υπογείων διαδρομών.
Οι δύο παρατάξεις δεν τα βρήκαν και έτσι θέματα πληρωμών, εκείνο της... περιβόητης συμμαχίας για την ενδυνάμωση της μεσσηνιακής αγοράς (που σημειωτέον δεν έφερε και κανένα αποτέλεσμα), η μισθοδοσία του προσωπικού της ΕΤΑΠ να είναι στον... αέρα και το Επιμελητήριο ένα βήμα πριν από τη διάλυση.
Η πλευρά του Γιώργου Καραμπάτου συστηματικά και... υπόγεια με τις περίφημες προεκλογικές τροποποιήσεις καταστατικών πάντα έλεγχε το Επιμελητήριο και την λειτουργία του υπό άλλο πλαίσιο και άφησε για... γλάστρα τον Δημήτρη Αδαμόπουλο, αφαιρώντας του ουσιαστικά μέχρι και το δικαίωμα να... ανοίξει την αλληλογραφία.
Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΠ, βρέθηκαν όλοι οι ''πρωτοκλασσάτοι'' του Γιώργου Καραμπάτου και στην Προεδρία ο Παύλος Κρανιώτης, με υπερ-εξουσίες στα χέρια, όντας ο υπερ-πρόεδρος!
Η πλευρά Αδαμόπουλου σημειώνει πως όλα αυτά εξελίχθηκαν παράνομα και η αντιπαράθεση γίνεται κάτι παραπάνω από οξεία και φαίνεται πως θα οδηγηθεί και στις δικαστικές αίθουσες.
Σήμερα έγινε η συνεδρίαση εκτάκτως της διοικούσας επιτροπής όπου με 3-2 υπέρ της παράταξης του Γ. Καραμπάτου, αποφασίστηκε στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. την ερχόμενη Τετάρτη να τεθεί το θέμα της έκπτωσης από το αξίωμα του Προέδρου του Δημήτρη Αδαμόπουλου.
Το αδιέξοδο δεδομένο και το Επιμελητήριο που βρίσκεται σε... διάλυση ξευτιλίζεται..best-tv.gr

Στην Φυλακή και η σύζυγος του Άκη !!

Το τρίτο μέλος της οικογένειας Τσοχατζόπουλου (πατέρας σύζυγος και κόρη) οδηγείται στις φυλακές .
Η Βίκυ Σταμάτη δεν κατάφερε να πείσει τον Ανακριτή, ότι... δεν είχε σχέση με τις δραστηριότητες του Άκη, και κρίθηκε προφυλακιστέα, λίγες ώρες μετά την απόρριψη του αιτήματός της να εξαιρεθεί ο Ανακριτής ..nonews-news ...

Τζ. Καλημέρης: «Αντιμετώπισα τον καρκίνο από τη ρίζα του»

Ο Τζώνυ Καλημέρης δίνει μαθήματα ζωής με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. 
«Το 2001 είχα τρίψει τη γάμπα μου σ' ένα ξύλο και είχα κάνει μία κοκκινίλα που δεν πέρναγε. Όταν κάτι δεν περνάει σε προβληματίζει... στο δέρμα είναι εύκολο να το δεις... 
Πήγα έκανα βιοψία και έδειξε ότι είναι καρκίνος», εξομολογήθηκε στην εκπομπή
«Όλα για την υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του MEGA το Σάββατο. «Μετά ξεκίνησα μία σειρά θεραπειών οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα...
Η κυρία που μου έδωσε τα αποτελέσματα της βιοψίας και μου είπε ότι είναι κακό, μου είπε «να σας συστήσω κάποιον ψυχολόγο...» δεν τον χρειάστηκα, δεν ένιωσα κάτι ιδιαίτερο.
 Ίσως επειδή και στην οικογένειά μου είχαμε μία τέτοια ιστορία... δεν με επηρέασε καθόλου», πρόσθεσε. «Το πιο σημαντικό ήταν ότι πήγα αμέσως στο γιατρό και δεύτερον και πιο σημαντικό που έκανα, αφού πέρασα μία διαδικασία πολλών προσπαθειών, οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα , πήγα στην Αμερική και αντιμετώπισα το πρόβλημα κατευθείαν στη ρίζα του. […] Ο καρκίνος δεν γιατρεύεται, είναι σε ύφεση, κοιμάται», κατέληξε.

«Ο Καμμένος κρύβεται πίσω από τη γυναίκα του και λέτε εμένα μπουμπούκο;» !!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ;...
Επίθεση κατά του Παναγιώτη ΚΑμμένου έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης..
Μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρώην βουλευτής σχολίασε τη σύλληψη και τη μήνυση από τη γυναίκα του Πάνου Καμμένου λέγοντας πως...

«Κρύβεται πίσω από την γυναίκα του και έχετε το θράσος να με λέτε εμένα μπουμπούκο; 

Η μήνυση δεν έγινε καν για το περί Γεωργαλά δημοσίευμα. Είναι η πρώτη φορά που πολιτικός ζητά σύλληψη δημοσιογράφου για Δημοσίευμα!». trelokouneli.gr

Εάν ο Σαμαράς ζητούσε την σύλληψη του Τράγκα!

fimotro.blogspot.com
...ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ... 
Φαντασθείτε εάν στην θέση του Καμμένου ήταν για παράδειγμα ο Σαμαράς ο οποίος να ζητούσε την σύλληψη με αυτόφωρη διαδικασία του Γ. Τράγκα για παράδειγμα, που κάθε πρωί μέσα από την συχνότητα του Real fm, τον αποκαλεί... "δοσίλογο", "προδοτη", "πουλημένο" και άλλες... τέτοιες εκφράσεις; 
Φαίνεται ότι εκεί στη Νέα Δημοκρατία δεν κάνουν τέτοια λάθη. Ευτυχώς γι αυτούς...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ; 
Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι ο Πάνος Καμμένος, εκτός του ότι δεν έχει κανένα σοβαρό μηχανισμό στήριξης, ακούει λάθος ανθρώπους που τελικά θα τον οδηγήσουν στην πολιτική καταδίκη του.
Συνολικά ο πολιτικός κόσμος αρχίζει... με ανακοινώσεις να στηρίζει τον Λιάτσο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
Η Νέα Δημοκρατία θα το εκμεταλλευθεί όσο μπορεί.
Πήρε δώρο από το πουθενά. Δεν ξανάγινε...

«ΧΡΗΜΑ plus» - ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Το «ΧΡΗΜΑ plus» κυκλοφορεί το Σάββατο και αποκαλύπτει:
ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Αμέσως μετά τις κάλπες έρχονται ποινικές διώξεις για περισσότερους από 8.000 Έλληνες που χρωστάνε στην Εφορία! Ποιοί έχουν μπει στο στόχαστρο των διωκτικών Αρχών και πότε θα ξεκινήσει το «σαφάρι»…
Επίσης, τέσσερις συνεντεύξεις που θα συζητηθούν:
 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Δεν κυβερνιέται ο τόπος χωρίς συνεργασίες και πανστρατιές»
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ: «Ανάχωμα στη λαϊκή οργή τα νέα κόμματα»
ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ: «Η Ελλάδα οδηγείται σε στάση πληρωμών»
ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: «Λύση ο Οικονομικός Εθνικισμός» Διαβάστε ακόμα στο «ΧΡΗΜΑ plus»: - ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ «ΟΠΛΑ» ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Ποια τακτική θα ακολουθήσουν οι κομματικές ηγεσίες την τελευταία και πιο κρίσιμη εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου.
 Ποια «κρυφά χαρτιά» θα ρίξουν στο τραπέζι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
 - ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΓΓΡΟΥ: «ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ»
Στο στόχαστρο της ηγεσίας της Ν.Δ. οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και ο επικεφαλής τους, σε μια προσπάθεια να «μαζέψει» τις διαρροές ψηφοφόρων προς το νέο κόμμα.
- ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ; Διπλό νομισματικό σύστημα για την Ελλάδα εξετάζουν Ε.Ε. και ΔΝΤ. Τί κρύβει η πρόσφατη σύσταση του ΔΝΤ για «κούρεμα» των οφειλών προς τις τράπεζες και τί θα αλλάξει σε μισθούς, καταθέσεις και δάνεια, εάν εφαρμοσθεί αυτό το σχέδιο.
- ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ «ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΝΟΥ» Η ΕΥΡΩΠΗ Στο προσκήνιο και σενάριο εξόδου της Γερμανίας από το ευρώ! Παραινέσεις του ΔΝΤ προς το Βερολίνο να δεχτεί τη λύση του ευρωομολόγου.
Και στο ένθετο «ΠαραγωΓΗ»:
 - Σπρώχνουν τους αγρότες στα δίχτυα τοκογλύφων
 - Κοστίζει ακριβά η (επι)στροφή στη γη - Οι ανοιχτές πληγές των 13 Περιφερειών ΧΡΗΜΑ plus Αξίζει να τη διαβάσεις!

Έτσι συνέλαβαν τον Λιάτσο μετά από μήνυση της συζύγου του Καμμένου !!

fimotro.blogspot.com
ΣΤΟ Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ 
Το Fimotro δημοσιεύει φωτογραφία από την σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου πριν από λίγο μέσα στα γραφεία της εφημερίδας του στο Κολωνάκι. Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πριν ο γνωστός εκδότης μπει στο περιπολικό για να... οδηγηθεί στο Α.Τ. Συντάγματος και από εκεί στη ΓΑΔΑ! Σε λίγο περισσότερα...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου