8.9.12

Έπιασαν στην " Φάκα " ζευγάρι διαρρηκτών !

Η αυτοπεποίθηση που απέκτησαν μετά την επιτυχημένη διάρρηξη που είχαν κάνει τρεις ημέρες νωρίτερα στο σπίτι μιας 44χρονης στην Πάτρα, έκανε… απρόσεκτο το ζευγάρι των δραστών! Έτσι, μετά τη δεύτερη «δουλειά» τους, που έκαναν μέρα- μεσημέρι, δεν κατάφεραν να διαφύγουν.
Ο 34χρονος άνδρας και η 33χρονη σύντροφός του εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας να κινούνται με το αυτοκίνητό της στο Σαραβάλι Πατρών όπου, λίγα λεπτά πριν, είχαν διαρρήξει το σπίτι ενός 24χρονου και είχαν αρπάξει 370 ευρώ. Πάνω τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα μαζί με άλλα 200 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής.

Ασφαλιστικά μέτρα γιατί... γαυγίζει ο σκύλος του γείτονα!

Οπως διαβάζουμε στο FlashNews, με απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων ο πολίτης δικαιώθηκε, επικαλούμενος κίνδυνο βλάβης της υγείας του, λόγω των υπερβολικών θορύβων που εκπεμπόταν από το σπίτι του γείτονα από τα συνεχή γαβγίσματα του λυκόσκυλου του.
Ο γείτονάς του τώρα, υποχρεώνεται να απομακρύνει τον σκύλο του από τον ακάλυπτο χώρο του σπιτιού του ενώ απειλείται με χρηματική ποινή 300 ευρώ και προσωπική κράτηση διαρκείας 20 εάν δεν κάνει αυτά που πρέπει στο μέλλον.
Ο πολίτης που δικαιώθηκε, είναι μέλος της ΄Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης και μάλιστα στράφηκε στο νομικό τμήμα της Ένωσης για νομική βοήθεια.

Ψυχοπαθής μαχαίρωσε τη μητέρα και την αδελφή του!

Στιγμές πανικού επικράτησαν στο σπίτι μιας οικογένειας στην Άρτα, όταν δύο γυναίκες βρέθηκαν στο επίκεντρο του αμόκ που είχε καταλάβει το γιο και αδελφό τους, αντίστοιχα! Εκτός εαυτού, ο ψυχικά διαταραγμένος άνδρας, τους επιτέθηκε και άρχισε να τις μαχαιρώνει!
Χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι σοβαρό, ο 50χρονος ψυχικά ασθενής τα έβαλε με την 75χρονη μητέρα του, στην οποία επιτέθηκε κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο και ένα... πιρούνι! Πριν προλάβει να αντιδράσει η ηλικιωμένη γυναίκα, δέχθηκε απανωτά χτυπήματα στην κοιλιά από τον μαινόμενο γιο της!
Η 56χρονη αδελφή του δράστη προσπάθησε να τον εμποδίσει να σκοτώσει τη μητέρα του, αλλά εκείνος στράφηκε και εναντίον, αρπάζοντας ένα δεύτερο μαχαίρι από την κουζίνα, με το οποίο την τραυμάτισε ελαφρά!
Με την παρέμβαση γειτόνων, ο δράστης ακινητοποιήθηκε και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα, ενώ τα δυο θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου η μητέρα νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Μικροεπεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Μικροένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην Πλατεία Συντριβανίου της Θεσσαλονίκης, όπου περίπου 150 αντιεξουσιαστές πετούν πέτρες εναντίον των διμοιριών των ΜΑΤ.  Λόγω των επεισοδίων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην πλατεία και στους γύρω δρόμους. 
Τα επεισόδια άρχισαν μετά τη λήξη των συλλαλητηρίων των συνδικάτων, που πραγματοποιήθηκαν σε ειρηνικό κλίμα.

Δικογραφία για τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Αντιπαράθεση με πολιτικές προεκτάσεις πυροδότησαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε Ραφήνα και Μεσολόγγι από μέλη της Χρυσής Αυγής, που επιτέθηκαν σε πάγκους μικροπωλητών.
Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, οι βουλευτές διαπράττουν το αδίκημα της αντιποίησης της Αρχής και της απρόκλητης φθοράς.
Ο υπουργός ζήτησε να μη γίνει καμία εξαίρεση λόγω της βουλευτικής τους ιδιότητας και να τηρηθεί πιστά ό,τι προβλέπεται από το νόμο.
Ήδη, σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος τους, η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία και, κατά το σκέλος της που αφορά στους βουλευτές, αναμένεται να διαβιβαστεί στη Βουλή, όπου θα τεθεί ζήτημα άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας.

«Τάγματα εφόδου δεν είναι ανεκτά στη δημοκρατία»

«Οι ύβρεις, οι προπηλακισμοί και η βία που διαδραματίστηκαν θυμίζουν αλήστου μνήμης εποχές, τις οποίες όχι μόνον η Ελλάδα και οι πολίτες της, αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα θέλει να ξεχάσει. Τάγματα εφόδου δεν είναι ανεκτά στη δημοκρατία. Ο νόμος ισχύει για όλους».
Αυτό δήλωσε η βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Κινήματος, Εύη Χριστοφιλοπούλου, καταδικάζοντας με τον «πιο απόλυτο τρόπο» την «αντιποίηση της αρχής και τη βία που ασκήθηκε από βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής» χτες στη Ραφήνα.
Η κ. Χριστοφιλοπούλου τόνισε επίσης ότι «η Πολιτεία οφείλει, βεβαίως, να αντιμετωπίσει δραστικότερα και τη λαθρομετανάστευση και το παραεμπόριο και οι πολίτες μπορούν να συνδράμουν με κάθε νόμιμο και πρόσφορο τρόπο» για να σημειώσει ότι «δεν μπορεί, όμως, να αποτελεί άλλοθι η παρανομία των άλλων για τις προσπάθειες κατάλυσης του κράτους δικαίου και των θεσμών της δημοκρατίας».

ΣΟΚ! Γυναίκες βίασαν 17χρονo με απειλή μαχαιριού

Eνας 17χρονος από την Παπούα της Νέας Γουινέας έπεσε θύμα βιασμoύ από 10 λυσσασμένες γυναίκες, οι οποίες του επιτέθηκαν και τον βίασαν όλες μαζί, απειλώντας τον με κουζινομάχαιρα...
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η τοπική αστυνομία, το συμβάν έγινε έξω από το... επαρχιακό κέντρο της Μένδης, ενώ το όνομα του θύματος δεν έγινε γνωστό.
Τελικά ο νεαρός, που ευτυχώς δεν διατρέχει καποιο κίνδυνο, επισκέφθηκε... προληπτικά το νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις.
Τέλος, όπως δήλωσε ο Τέντι Τέι, αστυνομικός διοικητής της περιοχής στο Ασόσιεντεντ Πρές: “Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα. Η αστυνομία προσπαθεί να τις εντοπίσει. Περισσότερες από δέκα γυναίκες με κουζινομάχαιρα του επιτέθηκαν. Τουλάχιστον τέσσερις από αυτές είχαν σεξoυαλική επαφή μαζί του”..newsbomb.gr

Ξεκίνησε από τις Σέρρες για... όργιο στη Βουλγαρία και κατέληξε φυλακή

Νεαρός Σερραίος συνελήφθη από τη βουλγαρική αστυνομίας στην Κουλάτα της Βουλγαρίας, επειδή σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του, εντοπίστηκε να μεταφέρει ποσότητα ινδικής κάνναβης.
Σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ, η κάνναβη προοριζόταν για χρήση κατά τη διάρκεια... σεξουαλικού οργίου στο οποίο θα συμμετείχε ο «θερμόαιμος» νεαρός, ο Βούλγαρος φίλος του και δύο πόρνες σε ξενοδοχείο στη γειτονική πόλη Σαντάνσκι.

Ο Ιθαν Χοκ, η Ζιλί Ντελπί και η ομορφιά της Μεσσηνίας

Στην Πελοπόννησο γυρίστηκε το τρίτο μέρος της ρομαντικής ιστορίας του Τζέσι και της Σελίν
Στην Μεσσηνία ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου τα γυρίσματα της ταινίας «Before midnight» (σ.σ. «Πριν από τα μεσάνυχτα») του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ιθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί. Η ταινία έρχεται ως συνέχεια των ταινιών «Πριν από το ξημέρωμα» («Before sunrise», 1995) και «Μετά το ηλιοβασίλεμα» («After sunset», 2004) επίσης του Λινκλέιτερ και με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Κάθε ταινία είναι μια μέρα από την ζωή δυο ανθρώπων, του Τζέσι και της Σελίν, σε διαφορετικές περιόδους (μια δεκαετία χωρίζει περίπου την κάθε ταινία) αλλά και σε διαφορετικές περιοχές. Εννιά χρόνια μετά την Βιέννη της πρώτης ταινίας, η Σελίν και ο Τζέσι συναντήθηκαν για δεύτερη φορά στο Παρίσι για να ζήσουν μια πανέμορφη, αισθησιακή μέρα που έκλεισε με πολλά υποννούμενα αφού όπως φάνηκε ο Τζέσι αποφάσισε να χάσει την πτήση με την οποία θα έφευγε. Σειρά τώρα έχει η μεσσηνιακή ομορφιά σε ένα τρίτο κεφάλαιο της ίδιας ιστορίας.

Όταν ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ 10 χρόνια μετά το «Πριν από το ξημέρωμα» παρουσίασε το «Μετά το ηλιοβασίλεμα» στο φεστιβάλ του Βερολίνου, δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας δεύτερης συνέχειας της ιστορίας των δυο ηρώων του που τελικά αγαπήθηκαν τόσο πολύ από το παγκόσμιο κοινό.

Ετσι λοιπόν, περίπου εννιά χρόνια αργότερα μετά το «Μετά το ηλιοβασίλεμα» η τρίτη ταινία της «σειράς» αυτής ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα, μια παραγωγή της Detour Filmproduction του Λινκλέιτερ, της Faliro House του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου και της Σάρα Γούντχατς, της Venture 4 TH και της Castle Rock.

Το «Before midnight» είναι προγραμματισμένο για παγκόσμια διανομή μέσα στο 2013. «Ηταν υπέροχη εμπειρία που ξαναβρεθήκαμε όλοι μαζί, αυτή την φορά στην πανέμορφη Ελλάδα για να επισκεφτούμε ξανά την ζωή της Σελίν και του Τζέσι, εννέα χρόνια μετά την σκηνή όπου ο Τζέσι επρόκειτο να χάσει την πτήση του από το Παρίσι» ήταν η κοινή δήλωση των Λινκλέιτερ, Χοκ και Ντελπί.tovima.gr

Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός βγήκε στο δρόμο με τα εσώρουχα;

Με φτερά και πούπουλα μας καλημέρισε, σήμερα το πρωί, γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μέσω twitter!
Οι αναλογίες της ζηλευτές και το στυλ της πάντα ιδιαίτερο. Αυτή τη φορά, όμως, η Νατάσα Καλογρίδη δεν επέλεξε αυτό το look για να κάνει την πρωινή της βόλτα αλλά έπρεπε να κυκλοφορήσει έτσι στο δρόμο λόγω σεναρίου. Η φωτογραφία της ηθοποιού όπου την απαθανατίζει με τα εσώρουχα σε σοκάκι της Αθήνας είναι από τα γυρίσματα της εβδομαδιαίας σειράς του ΑΝΤ1 «Το Αμάρτημα της Μητρός μου»!
Απολαύστε την!

Σαμαράς στη ΔΕΘ: Ήρθα να σας πω την αλήθεια

«Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι στις μεγάλες δοκιμασίες βγαίνουν νικητές όσοι δεν φοβούνται την αλήθεια», είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τα εγκαίνια της 77ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
«Η αλήθεια κάποιες φορές πληγώνει. Βρίσκομαι μπροστά σας για να σας πω την αλήθεια για το πώς θα βγούμε το συντομότερο δυνατόν από την κρίση.
Η χώρα μας δοκιμάζεται και δοκιμάζεται και ο ίδιος ο θεσμός της Έκθεσης. Η Θεσσαλονίκη και η Β. Ελλάδα ανέκαθεν ήταν η καρδιά της ανάπτυξης. Πως θα βγούμε από την κρίση; Με ανταγωνιστικότητα.  
Δεν ήρθα να εξαγγείλω αυτά που πολλές φορές έχουν εξαγγελθεί. Η πρώτη αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα βρέθηκε πολύ κοντά στην έξοδο από την Ευρωζώνη και το ευρώ.  Επιστροφή στην δραχμή σημαίνει ότι μέσα σε λίγους μήνες θα έχανε όσα δεν έχασε τόσα χρόνια. Την μοναδική αυτή καταστροφή που άμεσα μας απειλούσε έπρεπε να την αποτρέψουμε.
Η δεύτερη αλήθεια είναι ότι για να αποτρέψουμε την καταστροφή έπρεπε να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας. Για να το κάνουμε αυτό έπρεπε να τηρήσουμε όλες τις δεσμεύσεις μας. Και αυτό ακριβώς κάνουμε.
Η τρίτη κρίσιμη αλήθεια είναι ότι η μείωση των δαπανών έπρεπε να γίνει έτσι και αλλιώς. Καμία χώρα που σέβεται τον εαυτό της να ζει με δανεικά. Μέσα σε όσα κόπηκαν υπήρχαν και απίστευτές σπατάλες. Βέβαια μέσα σε αυτά που κόβονται είναι και εισοδήματα που δεν έπρεπε καν να αγγιχτούν. Ακόμα προσπαθούμε. Αλλά δεν γίνονται αλλιώς. Σας λέω όμως ότι αυτές είναι οι τελευταίες περικοπές. Και προσπαθούμε να είναι προσωρινές. Όλες οι δεσμεύσεις μας θα πραγματοποιηθούν σε ορίζοντα τετραετίας.
Θα σας πω και κάποιες άλλες αλήθειες ακόμα. Εξαλείφουμε το σκάνδαλο της γραφειοκρατίας και της φοροδιαφυγής.
Το πιο σημαντικό είναι να φρενάρουμε την ύφεση. Αυτή είναι πάντα η προτεραιότητά μας: να καταπολεμήσουμε την ανεργία. Μόλις πάρουμε την πρώτη δόση θα επιστραφεί άμεσα το ληξιπρόθεσμο χρέος του Δημοσίου. Θα σωθούν οι επιχειρήσεις που κινδυνεύουν να κλείσουν επειδή το κράτος δεν είναι σωστό απέναντί τους.
Για πρώτη φορά η τόνωση της οικονομίας θα είναι τόσο μεγάλη. Για πρώτη φορά το 90% της δόσης θα μείνει μέσα στην Ελλάδα. Όλα αυτά βεβαίως εφόσον η έκθεση της τρόικας είναι θετική.
Η προχθεσινή απόφαση Ντράγκι βρήκε τη λύση. Η λύση είναι μέσα στο ευρώ.
Σας ανακοινώνω ότι μια φορά το μήνα θα βλέπω επιμελητήρια ώστε ο πρωθυπουργός της χώρας να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα.
Αλλά όλα αυτά προϋποθέτουν ότι θα μείνουμε στο ευρώ, ότι θα κερδίζουμε αξιοπιστία. Αυτή την μάχη δίνουμε τώρα. Ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα.
Η Ελλάδα θα παραμείνει όρθια και θα ξεπεράσει την κρίση. Αυτή είναι η πιο μεγάλη αλήθεια από όλες τις αλήθειες που σας είπα σήμερα», τόνισε ο πρωθυπουργός κλείνοντας την ομιλία του.

Επίσημη έρευνα της ΕΛΑΣ για τις ενέργειες της Χρυσής Αυγής στη Ραφήνα

Επίσημη προανάκριση για τα αδικήματα της αντιποίησης αρχής και απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας διατάχθηκε απο την ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με την έφοδο ομάδας της Χρυσής Αγής, χτες το βράδυ στο πανηγύρι της Ραφήνας.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν και να προσωποποιηθούν ευθύνες και να προχωρήσει η αυτόφωρη διαδικασία.


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ 

 Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές αρχές για την έφοδο ομάδας της Χρυσής Αυγής στους πάγκους μικροπωλητών χτες το βράδυ στη Ραφήνα, η οποία βιντεοσκοπήθηκε απο τους ίδιους και κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, περίπου 40 μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τους βουλευτές Γερμενή και Ηλιόπουλο και κρατώντας ελληνικές σημαίες, εισέβαλαν στο χώρο με τους πάγκους των μικροπωλητών, που έχουν στηθεί για το πανηγύρι της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα, ζητούσαν άδειες λειτουργίας και προξένησαν φθορές σε πάγκους μικροπωλητών, που δεν διέθεταν.

Στη συνέχεια οι βουλευτές έκαναν δηλώσεις τονίζοντας ότι οι έφοδοι αυτές θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα για την πάταξη του παραεμπορίου, εφόσον δεν παρεμβαίνει το επίσημο κράτος, ενώ όλη η ομάδα αμέσως μετά συμμετείχε στην περιφορά της εικόνας.

Από αστυνομική πηγή, διευκρινίστηκε ότι αυτή η ενέργεια αντίκειται στο νόμο και είχε επικοινωνιακό σκοπό, ενώ, σε ότι αφορά τους ελέγχους, είχαν γίνει απο το πρωί χτες απο την Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και είχαν επιβληθεί πρόστιμα σε όσους δεν είχαν άδειες, όπως προβλέπεται απο το νόμο.

Επισημαίνεται επίσης ότι το συγκεκριμένο αδίκημα σύμφωνα με το νόμο είναι πταίσμα και δεν προβλέπεται η σύλληψη του παραβάτη στο πλάισιο της αυτόφωρης διαδικασίας και παραπομπή του στο δικαστήριο.

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων

Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία Ναυτικό Μετεωρολογικό Κέντρο Αθήνας Αναγγελία θυελλωδών ανεμών 08-09-2012/ 0730 α Ισχύει από 081030 α μέχρι 081800 α Υψηλές πιέσεις 1022 στα βορειοδυτικά Βαλκάνια συνδυάζονται με τις χαμηλές 1005 στη Ρόδο και επηρεάζουν:

Το κεντρικό Αιγαίο νότια του 38.00 το στενό Κάφρε και το νοτιοανατολικό Αιγαίο Ικάριο με βορείους σχεδόν θυελλώδεις 7 τοπικά θυελλώδεις 8 Το Καρπάθιο και το νοτιοανατολικό Κρητικό Ιεράπετρα βόρεια του 34.00 και δυτικά του 28.00 με βορειοδυτικούς σχεδόν θυελλώδεις 7 τοπικά θυελλώδεις 8.

Μεταπτυχιακό στο...σεξ έκανε καθηγήτρια σε 7 μαθητές !

Μεταπτυχιακό στο...σεξ αποδείχθηκε ότι είχε μια νεαρή καθηγήτρια νυχτερινού σχολείου σε Ακριτική πόλη της Ελλάδας καθώς κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου ένα «ροζ» βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει σεξ μέσα στο σχολείο με επτά μαθητές της.
Η απίστευτη ερωτική ιστορία που έχει κάνει τον γύρο της πόλης και του διαδικτύου έχει τραβηχτεί από έναν μαθητή που συμμετείχε στο όργιο από το κινητό του τηλέφωνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες , το σκηνικό, έτσι όπως αποδίδεται μέσα από τα ερασιτεχνικά πλάνα του κινητού τηλεφώνου, είναι ξεκάθαρο. Στα πλάνα διακρίνεται η καθηγήτρια ξαπλωμένη πάνω σε δύο ενωμένα θρανία να απολαμβάνει το μαθητικό ερωτικό γαϊτανάκι.
Δίπλα της, δεξιά και αριστερά, από πάνω και κάτω, βρίσκονται οι ερωτικοί σύντροφοι, όλοι τους μαθητές, που μεταξύ της μιας ερωτικής στάσης και της άλλης χαριεντίζονται σχολιάζοντας τις επιδόσεις των συμμαθητών τους και φυσικά της καθηγήτριας.
Το ερωτικό βίντεο έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο και έντονες συζητήσεις στην τοπική κοινωνία της ακριτικής πόλης. Φαίνεται πως οι μαθητές μετά το ερωτικό... πάρτι ξεκίνησαν να διανέμουν, μέσω μηνυμάτων, την ερωτική τους περιπέτεια με την καθηγήτρια.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιοι ανέβασαν το συγκεκριμένο βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις κοινοβιακού χαρακτήρα των επτά μαθητών και της καθηγήτριας σε γνωστή ιστοσελίδα με πορνογραφικό υλικό.
Μάλιστα, έχουν κοσμήσει το εν λόγω βιντεάκι με διάφορα «μπιπ», για να καλύψουν επιμελώς τα όποια ονόματα και αν ακούγονται, ενώ έχουν μοντάρει τα πλάνα με ραπ μουσική που συνοδεύει ρυθμικά τις ερωτικές κινήσεις της καθηγήτριας.

Επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό στο Λευκό Πύργο

Εκατό περίπου άτομα, που κρατούσαν σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησαν πριν από λίγο να αναρτήσουν πανό στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, αλλά εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις. Μετά απ΄αυτό οι διαδηλωτές αποχώρησαν, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.

Εγκρίθηκε η εισαγωγή 3.640 νέων σπουδαστών στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώθηκε ότι κατά το χειμερινό εξάμηνο του έτους κατάρτισης 2012-2013 εγκρίθηκε η εισαγωγή 3.640 νέων σπουδαστών και σπουδαστριών σε 31 Ι.Ε.Κ. του Οργανισμού, προκειμένου να καταρτισθούν σε 37 σύγχρονες ειδικότητες.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση στο ΙΕΚ προτίμησής τους από 10-09-2012 έως 20-09-2012 και να είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή Πτυχίου ΤΕΕ Β΄ Κύκλου Σπουδών ή ΕΠΑ.Σ ή ΕΠΑ.Λ., ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.
Η έναρξη των μαθημάτων ορίζεται στις 08-10-2012.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

Γκρέμισε το σπίτι του για να βρει ...θησαυρό!

Σκηνές από την παλιά ελληνική ταινία «Ο θησαυρός του μακαρίτη» με τους Αυλωνίτη, Ρίζο και την αξέχαστη Βασιλειάδου, θυμίζει αυτό που συνέβη με έναν 33χρονο στην οδό Παναχαϊκού στην Πάτρα. 
Είχε ακούσει από τη μητέρα του ότι κάπου στο σπίτι είχε κρύψει λίρες και δεν δίστασε να ...αρχίσει τις εκσκαφές!
 Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η μάνα του (που είναι διαζευγμένη χρόνια) πήγε διακοπές με μια φίλη της και καθ' όλη τη διάρκεια που εκείνη απουσίαζε από το σπίτι, ο 33χρονος γιος της άρχισε να ψάχνει το σπίτι σπιθαμή προς σπιθαμή.
 Μόνο που δεν αρκέστηκε στο... απλό ψάξιμο. 
Βλέποντας ότι δεν έβρισκε τις λίρες άρχισε να κοιτάζει προς τον τοίχο. Και παίρνοντας τα απαραίτητα εργαλεία άρχισε και το... σκάψιμο! Έτσι όταν η μητέρα του επέστρεψε από το ταξίδι της βρήκε ένα σπίτι μισοκατεστραμμένο και τραβούσε τα μαλλιά της. Όσο μάλιστα για τον θησαυρό, αποδείχθηκε κι εκείνος άνθρακας..dete.gr

Συνέλαβαν τον βιαστή της Ελληνογερμανίδας

Πέρασαν πάνω από δυο εβδομάδες ώσπου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 34χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τον βιασμό μίας 20χρονης κοπέλας ελληνικής καταγωγής από την Γερμανία, τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου στην παραλία στο Μονολίθι της Πρέβεζας!
Ο δράστης, η ταυτότητα του οποίου ήταν εξ αρχής γνωστή μια και κατοικούσε σε χωριό της περιοχής, είχε εξαφανιστεί και κρυβόταν για να αποφύγει τη σύλληψη. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν στο Κανάλι της Πρέβεζας και τον συνέλαβαν βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών μετά την πιστοποίηση του βιασμού από την ιατροδικαστική εξέταση.
Η νεαρή γυναίκα που παραθέριζε στην Πρέβεζα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι γνωρίστηκε με τον μετέπειτα βιαστή της σε ένα παραλιακό νυχτερινό club και διασκέδαζαν με την ίδια παρέα. Τα ξημερώματα, όταν εκείνη αποφάσισε να φύγει, ο αλλοδαπός προσφέρθηκε να την πάει στο σπίτι της και εκείνη δέχθηκε. Όμως, αντί για το σπίτι της την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της.protothema

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ; Πως θα καλύψετε τις Ραγάδες !

Όλοι ή μάλλον όλες γνωρίζουμε ότι οι ραγάδες είναι ένας αιώνιος γυναικείος πονοκέφαλος. Όχι ότι οι άντρες δεν έχουν, αλλά δεν τους ενδιαφέρει και ιδιαίτερα! 
Και μπορεί ακόμα και η κυτταρίτιδα να μπορεί να μειωθεί αισθητά, είτε με γυμναστική, είτε με κρέμες, είτε με  μασάζ, αλλά δυστυχώς οι ραγάδες στρογγυλοκάθονται σε διάφορα σημεία του κορμιού μας, με αποτέλεσμα εκτός από το να μας εκνευρίζουν, να δίνουν και μία γερή γροθιά στην αυτοπεποίθησή μας. Εμείς παρακάτω λοιπόν, δεν θα σας πούμε πως να εξαφανίσετε τις ραγάδες, αλλά πώς να τις κάνετε λιγότερο εμφανείς με κάποια έξυπνα τρικ...
Mαύρισμα: Παλιό και φυσικά δοκιμασμένο κόλπο. Είναι γνωστό ότι το μαύρισμα του κορμιού καλύπτει τις ατέλειες και κατ' επέκταση και τις ραγάδες. Μη διστάσετε να ξεκινήσετε την ηλιοθεραπεία σας ήδη από τους ανοιξιάτικους μήνες, πάντα φυσικά με προσοχή, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι που όλα τα ρούχα γίνονται πιο ελφαρά εσείς να είστε ήδη τροπική και αψεγάδιαστη!
Mακιγιάζ: Γρήγορη και εύκολη λύση ότι πρέπει για την τελευταία στιγμή. Προτιμήστε κάποιο προιόν σε υγρή μορφή καθώς το δέρμα του σώματος είναι πιο παχύ. Επίσης προσοχή στην απόχρωση του προιόντος.
Καλύψτε με ρούχα τα σημεία που υπάρχουν ραγάδες: Το χειμώνα φυσικά αυτό είναι πολύ πιο εύκολο καθώς το ντύσιμο είναι πολύ πιο βαρύ. Το καλοκαίρι ωστόσο, προτιμήστε στην παραλία να φορέσετε πάνω από το μαγιό σας ένα σορτσάκι ή αν έχετε ραγάδες στο στήθος επιλέξτε ένα σουτιέν όχι τόσο αποκαλυπτικό.
Ειδικές κρέμες: Υπάρχουν διάφορες κρέμες στην αγορά ειδικές για την κάλυψη ή έστω τη βελτίωση της όψης των ραγάδων. Το βούτυρο κακάο είναι το πιο γνωστό προιόν αλλά και διάφορα άλλα που περιέχουν aloe vera, λάδι jojoba και λάδι καρύδας.Φυσικά θα πάρει κάποιο χρονικό διάστημα για να δείτε αποτελέσματα, εννοώντας βελτίωση της όψης τους και όχι πλήρη κάλυψη.
Ασκήσεις stretching: Πολλές ασκήσεις βοηθούν στη βελτίωση της όψης των ραγάδων. Μία από αυτές είναι το stretching, δηλαδή τα τεντώματα, τα οποία βοηθούν να σπάει ο ουλώδης ιστός και να κάνει τον δέρμα πιο ελαστικό: queen.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου