10.1.13

Σοκ από το θάνατο 19χρονου ποδοσφαιριστή

Σοκ προκάλεσε στο Ζαβλάνι ο θάνατος του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Δημήτρη Μητσόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 19 ετών.
Ο νεαρός επιθετικός, που καταγόταν από τη Ρόδο και ήταν φοιτητής στην Πάτρα, είχε αποκτηθεί πριν από λίγες μέρες από το Ζαβλάνι, προκειμένου να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας.
Μάλιστα, σύμφωνα με το dete.gr, επρόκειτο να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι, αφού το δελτίο του ήταν έτοιμο. Η μοίρα όμως είχε διαφορετικά σχέδια για τον 19χρονο…
Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (06-01-2013), ο νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του από νυχτερινή διασκέδαση στην παλιά πόλη της Ρόδου. Από άγνωστη αιτία, το αυτοκινητό του ανετράπη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και να βυθίσει σε πένθος την οικογένειά του.
Σοκαρισμένοι οι άνθρωποι του Ζαβλανίου, που πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση ενώ περίμεναν την επιστροφή του ποδοσφαιριστή προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ωλενιακό θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για το θάνατό του, ενώ οι παράγοντες της ομάδας προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου