16.1.13

Άγριος καυγάς Καμμένου-Δημαρά για 225.000 ευρώ!

Τελειωμό δεν έχουν, όπως φαίνεται, τα εσωκομματικά προβλήματα για τον Π. Καμμένο. Πριν κοπάσει ο θόρυβος από τις αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών, χθες προέκυψε ακόμη ένα ζήτημα που αφορά τις σχέσεις του με τον Γ. Δημαρά. Το θέμα είναι... οικονομικού περιεχομένου!

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Αρματος Πολιτών, Σωτ. Στανωτάς, κατήγγειλε ότι ο Π. Καμμένος δεν έδωσε -όπως όφειλε- μέρος της κρατικής επιχορήγησης που έλαβε στο συνεργαζόμενο κόμμα του Γ. Δημαρά. Οι ΑΝ.ΕΛ., σύμφωνα με την καταγγελία, έλαβαν το 2012 το ποσό των 890.000 ευρώ ως κομματική επιδότηση και βάσει της συμφωνίας το 25% του ποσού, δηλαδή 225.000 ευρώ, έπρεπε να δοθεί στα ταμεία του συνεργαζόμενου κόμματος, Αρμα Πολιτών. Αυτό το ποσό, λοιπόν, όπως υποστήριξε ο Σωτ. Στανωτάς, ουδέποτε δόθηκε.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, υπήρξε μία κατάθεση σε λογαριασμό του κόμματος, της τάξης των 20.000 ευρώ, στοιχείο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί -εάν χρειαστεί- για να στηριχθούν οι καταγγελίες.

Ο Σωτ. Στανωτάς μάλιστα δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος και προσανατολίζεται στο να κάνει σχετική αναφορά και στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος. Ο ίδιος ο Γ. Δημαράς κρατά επί του παρόντος «χαμηλούς τόνους», καθώς αρνείται ότι υπήρξε συμφωνία και οικονομικού περιεχομένου με τον Π. Καμμένο.

Οσο για τον πρόεδρο των ΑΝ. ΕΛ., όπως αναφέρει σήμερα το "Έθνος",  ποιεί μέχρι στιγμής την... νήσσαν και ετοιμάζεται για το συνέδριό του. Είναι βέβαιον όμως ότι εάν συνεχιστεί η πίεση θα αναγκαστεί  εκ των πραγμάτων... να τοποθετηθεί.lykavitos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου