18.1.13

Φυλλάδια της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο σπίτι του 25χρονου που σκότωσε τον Πακιστανό

Πενήντα προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο σπίτι ενός εκ των δραστών της ανθρωποκτονίας του 27χρονου Πακιστανού χθές τα ξημερώματα στα Πετράλωνα.

Τα φυλλάδια βρέθηκαν στο σπίτι του 25χρονου, ο οποίος μαζί με τον 29χρονο πυροσβέστη, που είναι ο δεύτερος από τους δράστες, ισχυρίζεται ότι διαπληκτίστηκαν με τον μετανάστη γιατί τους έκλεισε με το ποδήλατό του.
  
Συγκεκριμένα, λένε ότι του επιτέθηκαν φραστικά για τον παραπάνω λόγο και όταν αυτός αντέδρασε, συνεπλάκησαν μαζί του και τον μαχαίρωσαν. Όπως διαπιστώθηκε ο μετανάστης δέχτηκε χτύπημα με στιλέτο στο αριστερό υποδιάφραγμα της θωρακικής χώρας.
  
Και οι δύο είναι προσεσημασμένοι για κλοπή, από το 2007, αλλά ενώ εκκρεμούσε αυτή η υπόθεση, ο 29χρονος προσελήφθη στην Πυροσβεστική.

Όπως έγινε γνωστό από πηγή του Πυροσβεστικού Σώματος, ο κατηγορούμενος για τον φόνο του μετανάστη, υπέβαλε τα δικαιολογητικά για την πρόσληψή του το 2008 και προσελήφθη το 2009. Επειδή η υπόθεση της κλοπής δεν είχε εκδικαστεί, το ποινικό του μητρώο ήταν λευκό, γι' αυτό και προσελήφθη στο Σώμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου