6.1.13

Δολοφονία 41χρονης γυναίκας στη Μανωλάδα Ηλείας

Εγκλημα με θύμα μία 41χρονη γυναίκα από την Ρουμανία αποκαλύφθηκε σήμερα στην Μανωλάδα Ηλείας, ενώ στο αστυνομικό τμήμα Βάρδας έχει προσαχθεί και ανακρίνεται ο 45χρονος σύζυγος του θύματος, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση.
Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στην αγροικία όπου διέμενε με τον σύζυγό της και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, σε πολλά σημεία του σώματός της. Στη συνέχεια άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βάρδας εντόπισαν τον σύζυγο της, ο οποίος επίσης είναι υπήκοος Ρουμανίας, και τον οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε πριν από περίπου 48 ώρες, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν στην αγροικία μία βαριοπούλα καθώς και ένα ψαλίδι τα οποία θα εξετασθούν από την Σήμανση και θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα. H 41χρονη, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών που ζουν στη Ρουμανία, διέμενε μαζί με το σύζυγό της στην περιοχή της Μανωλάδας τα τελευταία δέκα χρόνια. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες καθώς και την λήψη καταθέσεων προκειμένου να διαπιστώσουν αν το ανδρόγυνο είχε προβλήματα στις σχέσεις του, ενώ σημαντική θεωρείται από τους αστυνομικούς, η κατάθεση του αδελφού της 41χρονης, ο οποίος επίσης διαμένει στην περιοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου