2.1.13

5 σημάδια που μαρτυρούν αν είστε καλή στο sex

Aς πέσουν οι μάσκες κι ας αρχίσουν οι αποκαλύψεις...
Eίστε καλή στο sex. Τελοσπάντων αυτό σας λέει ο καλός σας ή σας έλεγε ο πρώην σας ή οι κατά καιρούς σύντροφοί σας. Καλώς ή κακώς, η μαρτυρία ενός άντρα, ή και αντρών, δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Πρωτον και κύριον δεν υπάρχει περίπτωση να σας πει άντρας ότι δεν κάνετε καλό sex την ώρα που είστε επί το έργον. Συνήθως το αποκαλύπτει αργότερα με μία... εξαφάνιση! Δεύτερον, οι άντρες στηρίζουν με πάθος τις επιλογές τους, ακόμα και αν ξέρουν ότι είναι λάθος. Οπότε, όσο χάλια και να ήταν οι επιδόσεις σας, δεν θα σας το πει ποτέ γιατί ουσιαστικά θα είναι σαν να παραδέχεται το λάθος του αυτό! Τρίτον, αν είστε η μόνη του ελπίδα να κάνει sex, θα κάνει γαργάρα ότι είστε ξενέρωτη και θα συνεχίσει να βρίσκεται μαζί σας. Κακά τα ψέματα, οι άλλες λύσεις κοστίζουν, οπότε τον βολεύετε μια χαρά. Πώς όμως, τελικά θα καταλάβετε αν είστε ή όχι, ιέρεια του sex; Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, απλές καθημερινές κινήσεις και συμπεριφορές, που πραγματικά μπορούν να είναι πολύ διαφωτιστικές σχετικά με τη συμπεριφορά σας στην κρεβατοκάμαρα!
1. Κάντε συγκεκριμένες προτάσεις: Κανονίζετε να βγείτε ραντεβού και σας ρωτάει τι προτιμάτε. Μην κάνετε το λάθος να απαντήσετε «Δεν ξέρω ότι θες», αλλά μπορείτε να του κάνετε συγκεκριμένη πρόταση. Ακόμα καλύτερα αν έχετε ένα ωραίο στέκι, για να τον εντυπωσιάσετε κιόλας, να πάτε εκεί. Οι γυναίκες που είναι αποφασιστικές σε απλές και καθημερινές περιπτώσεις, εκτός του ότι είναι σέξι και δυναμικές, δίνουν την εντύπωση ότι έτσι ακριβώς είναι και στο κρεβάτι! Και μαντέψτε, τις περισσότερες φορές αυτά συμβαδίζουν! Ακόμα και σουβλάκια να προτείνετε, στηρίξτε την επιλογή σας και παρουσιάστε την ως την απόλυτη γκουρμέ γεύση!
2. Μη φοβάστε να φάτε: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενερωτικό από μία γυναίκα η οποία κάνει μονίμως δίαιτα και όταν βγαίνει ραντεβού έχει συμπεριφορά αγελάδας, δηλαδή βόσκει χορταράκια του αγρού. Δεν σας είπαμε να αρπάξετε το χοιρινό μπούτι και ως άλλος Οβελίξ να το κατασπαράξετε, αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να καταπιέζεστε και να μην φάτε ό,τι και εκείνος. Γυναίκα που ξέρει να απολαμβάνει το φαγητό, ξέρει να απολαμβάνει γενικότερα και φυσικά και το sex! Αν λοιπόν βγάζετε μιζέρια σε μία τόσο σημαντική απόλαυση, πιστέψτε μας ότι η εντύπωση που θα δώσετε δεν είναι και η καλύτερη. Επίσης, αν σας προτείνουν επδόρπιο, μην πείτε όχι. Ένα γλυκάκι είναι βρε κορίτσια, δεν χάλασε κι ο κόσμος!
3. Ψάξτε τη φάση σας: Αν αυτός σας μιλά για μουσική, θέατρο και όλα τα σχετικά, μην τον σοκάρετε εξ' αρχής και του αποκαλύψετε ότι όταν πάτε στη δουλειά στο αμάξι σας ακούγονται... κλαρίνα! Ωραία είναι φυσικά, και όλοι μας έχουμε διασκεδάσει με τη συγκεκριμένη μουσική, αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν ανοίξετε και λίγο τους ορίζοντές σας. Ακούστε ένα διαφορετικό είδος μουσικής, δείτε καμιά ταινία της προκοπής και γενικότερα ψάξτε λίγο τη φάση σας. Μία γυναίκα που ξέρει και δεν είναι ξύλο απελέκητο που λέμε, είναι σέξι και δείχνει ότι αφού ξέρει τόσα γενικά, και στο θέμα του sex θα τα πηγαίνει πολύ εξίσου καλά. Απλή αναλογική...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου