18.1.13

7 Ρουμάνοι διαρρήκτες είχαν ¨ ρημάξει ¨ την Τριφυλία

Μεγάλη σπείρα διαρρηκτών που είχε αναπτύξει «πλούσια» δράση στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, κατάφερε να εξαρθρώσει το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας. 
Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές 7 ατόμων ρουμανικής υπηκοότητας (ηλικίας από 20 έως 50 ετών) ενώ στις κατ’ οίκον έρευνες που έκαναν, βρέθηκε μεγάλος αριθμός κλοπιμαίων τα οποία κατασχέθηκαν και ήδη από χθες το απόγευμα άρχισαν να αποδίδονται στους κατόχους τους.
Συγκεκριμένα, χθες το πρωί άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, αξιοποιώντας πληροφορίες, έκαναν έρευνες σε 4 σπίτια όπου διέμεναν Ρουμάνοι (σε Κυπαρισσία,Μεμί και Καλό Νερό), ανακαλύπτοντας πληθώρα αντικειμένων τα οποία όλα δείχνουν πως είναι προϊόντα κλοπών. Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν είναι: ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, μεγάλος αριθμός εργαλείων, χρυσαφικά, 230 ευρώ και αντικείμενα που υπάγονται στο νόμο περί όπλων, όπως μαχαίρια και τσεκούρια.
Από τα 7 άτομα που έχουν προσαχθεί ο ένας καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Σε βάρος τους θα σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου