3.1.13

ΕΓΚΛΗΜΑ το κλείσιμο των γραφείων του ΤΑΣ στην Καλαμάτα !

 Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΌΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ !
Την αντίδραση του συνόλου των τοπικών φορέων έχει προκαλέσει η απόφαση για την κατάργηση του Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων, μιας εξαιρετικά κρίσιμης και χρήσιμης υπηρεσίας για τις σεισμόπληκτες περιοχές...
Ήδη έχει εκφράσει αρμοδίως και γραπτώς την αντίθεσή του ο αντιπεριφερειάρχης, Παναγιώτης Αλευράς, ενώ ψήφισμα εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
«Πληροφορηθήκαμε εκτάκτως το κλείσιμο του Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο Νομό μας», σημειώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΤΕΕ στο ψήφισμά της και τονίζει πως η απόφαση αυτή θα πρέπει να ακυρωθεί και να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα της Υπηρεσίας για να εξασφαλιστεί η ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της.
Η Ν.Ε. του ΤΕΕ σημειώνει επίσης ότι «η Υπηρεσία αυτή έχει αποδείξει την σημαντική βοήθεια και εξυπηρέτηση που προσέφερε στους κατοίκους του Νομού μας σε όλες τις φυσικές καταστροφές που προέκυψαν. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες σε ζητήματα των πολιτών στην εν λόγω Υπηρεσία που αφορούν καταστροφές που υπέστησαν (σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες, κ.λ.π). Σε έναν Νομό όπως η Μεσσηνία που βάλλεται συχνά  από καταστροφές, το κλείσιμο της Υπηρεσίας θα δυσκολεύει από δω και στο εξής την πρόσβαση των πολιτών στην επίλυση των προβλημάτων που θα προκύψουν διότι θα αναγκάζονται να μετακινούνται σε άλλες περιοχές. Ο περιορισμός των Δημοσίων Υπηρεσιών ιδιαίτερα σήμερα σε περίοδο κρίσης δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα στους εργαζόμενους και τους συναλλασσόμενους».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου