9.1.13

Λυπάμαι, αυτά δεν τα έκανε ο πατέρας σου !!!

 Κακλαμάνης προς Ζωή Κωνσταντοπούλου !
Νέα άγρια κόντρα του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Κοινοβούλιο.
Με αφορμή τις συνεχείς αναφορές της Ζωής Κωνσταντοπούλου περί παραβίασης του Συντάγματος αλλά και την επίθεσή της στον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσο Βολουδάκη, ο οποίος την ώρα που εκείνη μιλούσε έκανε το «έγκλημα» να συνομιλεί με ένα βουλευτή και να μην την ακούει ευλαβικά.
Η συμπεριφορά της κ. Κωνσταντοπούλου προκάλεσε την έκρηξη του κ. Απόστολου Κακλαμάνη ο οποίος της είπε ότι πρέπει να σταματήσει την ασέβεια που δείχνει προς το Κοινοβούλιο. «Δεν είμαστε στην πρώτη δημοτικού να μας κάνει μαθήματα η δασκάλα κ. Κωνσταντοπούλου. Αυτά δεν τα έκανε ποτέ στο Κοινοβούλιο ούτε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος ούτε η Λίνα Αλεξίου, πατέρας και μητέρα της κ. Κωνσταντοπούλου».
«Λυπάμαι που έχετε αυτή τη συμπεριφορά και δεν τους έχετε μοιάσει» κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Κακλαμάνης.
Τις αναφορές του πρώην προέδρου της Βουλής δεν άφησε αναπάντητες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία χαρακτήρισε αήθεις, προσβλητικές και προσωπικές τις αναφορές για τον Νίκο Κωνσταντόπουλο και τη Λίνα Αλεξίου και πρόσθεσε: «Εγώ ως νέα βουλευτής δεν έχω το προνόμιο που έχετε εσείς ως πρώην πρόεδρος της Βουλής να μιλάτε όποτε θέλετε, με ένα κανονισμό που τον φτιάξατε στα μέτρα σας και που τον παραβιάζετε κατ' επανάληψη».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου