16.1.13

Αποκαθίστανται τα προβλήματα από την Κακοκαιρία !

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ !!!
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς που είχε σταματήσει λόγω της συγκέντρωσης υδάτων από την καταρρακτώδη βροχή. 
Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στον Κηφισσό, στο ρεύμα προς Πειραιά, απο το ύψος της Μεταμόρφωσης μεχρι την Ιερά Οδό, όπου έχουν κλείσει δύο λωρίδες κυκλοφορίας.
Κλήσεις για απάντληση υδάτων δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από περιοχές των Δυτικών Προαστίων όπως το Μενίδι, το Ζεφύρι και το Αιγάλεω, αλλα και απο τα βορεια προαστια.
Με αλυσίδες η κίνηση στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων, καθώς σημειώνεται χιονόπτωση, ενώ σε ορισμένα χωριά το ύψος του χιονιού έχει φτάσει τα 40 εκατοστά.
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες προκαλούν οι θυελλώδεις νοτιάδες τόσο στο Ιόνιο όσο και στο Αιγαίο, όπου κατά τόπους φθάνουν τα 9 μποφόρ. Συνεχίζεται το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου. 
Στον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια πραγματοποιούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου ενώ δεν πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο για τις 13:00 δρομολόγιο του Βιντσέντζος Κορνάρος για Κύθηρα-Κίσσαμο-Αντικύθηρα. 
Από Ραφήνα τα πλοία φθάνουν μέχρι το Μαρμάρι.
Όσοι έχουν προγραμματίσει ταξίδι με πλοίο να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου