14.1.13

Της ...Οιχαλίας έγινε και στην Δυτική Μάνη !

 ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΕΔΩΣΕ Ο ....ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ !
Το... αδιέξοδο που παρατηρήθηκε στους δήμους Δυτικής Μάνης και Οιχαλίας μετά τις δημαιρεσίες της πρώτης Κυριακής της χρονιάς, συνεχίστηκε και την δεύτερη. 
Στην Οιχαλία ο Δημήτρης Ηλιακόπουλος προτάθηκε ξανά από τον Δήμαρχο Φίλιππο Μπάμη για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ωστόσο στις τρεις ψηφοφορίες που έγιναν χθες δεν κατέστη δυνατό να εκλεγεί. Μάλιστα στην έλαβε 9 ψήφους και 16 λευκά, στη δεύτερη 8 και 17 λευκά και την τρίτη 9
υπέρ και 16 λευκά. Ο ''Καλλικράτης'' έδωσε την... λύση και έτσι, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία καθήκοντα Προέδρου του Δ.Σ. ανέλαβε ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος της πλειοψηφίας, ο Ηλίας Σακελλαριάδης.
Λύση από το... νομοθέτη δόθηκε και στην Δυτική Μάνη, με την πρόταση του Δημάρχου Δημήτρη Γιαννημάρα για την Παναγιώτα Γιαννακέα να μην περνά.
Μάλιστα και εδώ το εσωτερικό μέτωπο της πλειοψηφίας βρέθηκε διασπασμένο, αφού από τους 13 συμβούλους οι 9 ψήφισαν υπέρ της κας Γιαννακέα, ενώ οι 4 διαφώνησαν και στις τρεις ψηφοφορίες. Αντίστοιχα και εδώ Πρόεδρος κατά συνέπεια, ανακυρήχθηκε ο ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος της πλειοψηφίας, ο Γιώργος Τσιμικλής. Στην θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο Βασίλης Κοζομπόλης και Γραμματέας ο Χρήστος Λυμπερέας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου