17.1.13

Βρήκαν "Συμμάχους " στο Δ.Σ.Μεσσήνης οι Τσιγγάνοι !

 Από Αναγνώστη
Με έκπληξη άκουσα εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης, δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας να εκφράζει την απορία του γιατί οι κάτοικοι της πόλης έχουν ξεσηκωθεί και διαμαρτύρονται για την εγκληματική και παραβατική συμπεριφορά των τσιγγάνων!

 Σύμφωνα με την άποψή του θα έπρεπε να είμαστε και ευχαριστημένοι διότι άλλες περιοχές της Ελλάδας (πάντα κατά την άποψή του) αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα από τους αθίγγανους.

Όμως, ξέχασε να αναφέρει ότι υπάρχουν περιοχές της χώρας που δεν αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα και είναι φιλικές στους επισκέπτες άλλα και οι ζωές, οι περιουσίες των πολιτών δεν κινδυνεύουν από τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές!

Ο κόσμος κοιτάει τα καλλίτερα και όχι τα χειρότερα!!!

Είναι επίσης λυπηρό ότι ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος είναι συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος κατείχε υψηλή θέση στο Σώμα. Παρόμοια τοποθέτηση έκαναν και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι συνταξιούχοι αστυνομικοί.

Αν λοιπόν άνθρωποι της Αστυνομίας αντιμετωπίζουν με τέτοια χαλαρότητα ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει δυναμιτίσει την κοινωνία της Μεσσήνης, με τους τσιγγάνους να καταδυναστεύουν τις ζωές των κατοίκων,  τότε πώς είναι δυνατόν να λυθεί το πρόβλημα;;;

Για το λόγο αυτό οι πολίτες θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους διότι δεν πάει άλλο. Το θέμα για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται έργα και όχι λόγια, λόγια, λόγια…

ΣΧΟΛΙΟ NEWS MESSINIA

.....Η ψήφος βλέπεται δεν ...έχει χρώμα !!! 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου