19.1.13

Μαχαίρωσε τον ... "λάθος άνθρωπο" για παρενόχληση της κοπέλας του !!!

Τον... "λάθος άνθρωπο", μαχαίρωσε ο 23χρονος, χθες το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, αφού στην απολογία του στον εισαγγελέα σήμερα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ανέφερε ότι δε γνώριζε το θύμα, και... νόμισε πως ήταν αυτός που έστελνε αιτήματα φιλίας στο facebook στη φίλη του.

Το θύμα μιλόντας στο Ράδιο Ηγουμενίτσα 892fm δήλωσε πως ούτε γνώριζε τον δράστη, ούτε την κοπέλα του.

Χθες το βράδυ στην πόλη της Ηγουμενίτσας, ο 23χρονος αρχικά διαπληκτίστηκε με τον 28χρονο, με αφορμή τα αιτήματα φιλίας που κάποιος έστελνε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της φίλης του. Δε γνώριζε προσωπικά τον 28χρονο, ούτε φυσικά και η κοπέλα του, αφού, όπως σήμερα ισχυρίστηκε στην απολογία του, τον... μπέρδεψε με κάποιον άλλον!

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στην πόλη της Ηγουμενίτσας, ο 23χρονος αρχικά διαπληκτίστηκε με 28χρονο ημεδαπό, με αφορμή προσωπικής φύσεως μεταξύ τους διαφορές και στη συνέχεια με μαχαίρι τον τραυμάτισε στο λαιμό.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.pamepreveza.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου