25.1.13

ΦΡΙΚΗ: Διαμέλισε βρέφος και το έψησε στο φούρνο!

Μια περίεργη οσμή που ερχόταν από το φούρνο του σπιτιού, οδήγησε μια τραγική μητέρα μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα: το διαμελισμένο παιδί της.

Η γυναίκα άφησε το 18 μηνών βρέφος με τον αλκοολικό αδελφό της για 15 λεπτά, όταν χρειάστηκε να επισκεφθεί το σπίτι ενός γείτονα, σε χωριό της Σιβηρίας. Δεν μπορούσε να φανταστεί όμως την τραγωδία που θα εκτυλισσόταν.

Ο μεθυσμένος άνδρας έσπρωξε το παιδί για άγνωστο λόγο, το οποίο έπεσε στο πάτωμα και τραυματίστηκε θανάσιμα. Μην ξέροντας τι να κάνει το άψυχο κορμί του, αποφάσισε να το κρύψει στον ξυλόφουρνο της κουζίνας, που έκαιγε εκείνη τη στιγμή. Προηγουμένως, διαμέλισε το βρέφος.

Όταν η μητέρα επέστρεψε δεν έβρισκε πουθενά το παιδί της και ο αδελφός της δεν μπορούσε να της εξηγήσει τι είχε συμβεί. Έτρεξε έντρομη στην κουζίνα, όταν πρόσεξε ότι μια περίεργη οσμή βγαίνει από το φούρνο. Ανοίγοντάς τον ανακάλυψε μέρη του σώματος του μικρού κοριτσιού. Άλλα μέλη του παιδιού βρήκε δίπλα στο νεροχύτη.

Η αστυνομία συνέλαβε τον αλκοολικό άνδρα, ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη του χωρίς να δείξει το παραμικρό συναίσθημα.newsbomb.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου