14.1.13

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-Κινητοποιήσεις να μην κλείσει η ΔΟΥ !

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις από εμπόρους και πολίτες της Κυπαρισσίας, που αντιδρούν στην απόφαση για κλείσιμο της ΔΟΥ της τριφυλιακής πρωτεύουσας και τη συγχώνευσή της, με την Εφορία της Καλαμάτας. 
Αυτή την ώρα και από πολύ νωρίς το πρωί, ο Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής και κάτοικοι, πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το κτήριο της Εφορίας, προκειμένου να μην επιτρέψουν τη μεταφορά υλικού προς την υπηρεσία της Καλαμάτας, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει σήμερα.
Στο μεταξύ σε  κατάληψη του κτηρίου της ΔΟΥ, προχώρησαν και την Παρασκευή το πρωί έμποροι και πολίτες της Τριφυλίας ενώ το δημοτικό συμβούλιο Κυπαρισσίας σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε να στείλει επιστολή στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες και να επιδιώξει συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών.
Όπως δήλωσε σήμερα, μιλώντας στην ΕΡΑ Καλαμάτας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, η περιοχή δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από την Καλαμάτα που απέχει 60 χιλιόμετρα και με δεδομένο το κλείσιμο και άλλων εφοριών που βρίσκονταν πλησιέστερα, οι συναλλασσόμενοι θα υφίστανται υπερβολική ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου.
Επεσήμανε επίσης, οτι η Τριφυλία είναι  μια αναπτυσσόμενη περιοχή η οποία αντί να στηρίζεται, συνεχώς υποβαθμίζεται με την αποψίλωση των υπηρεσιών και των υποδομών της.ΕΡΑ 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου