27.1.13

Νιώθεις Συριζαίος.. να πληρώνεις το μισθό των Βουλευτών του

ΚΟΥΡΑΚΗΣ - Νιώθεις Χριστιανός; Θα… πληρώσεις!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ...ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ !
Από αναγνώστη
Ο βουλευτής της σκεπτόμενης (;;;) αριστεράς του Κολωνακίου (made in USA), ο άνθρωπος που προ διμήνου ήθελε να απολυθούν οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Χαλκιδικής και να ασχοληθούν με την .. μελισσοκομία, παρουσίασε επιτέλους και το πνευματικό του έργο για το διαχωρισμό εκκλησίας – κράτους, που δεν είναι άλλο από το να πληρώνουν ειδικό φόρο υπέρ της Εκκλησίας, όσοι «νιώθουν» Χριστιανοί.
Ο καθηγητής της Γενετικής, παραδίδοντας προχωρημένα μαθήματα μετάλλαξης του γένους μας, και σε ένα ρεσιτάλ ρατσισμού, υποδεικνύει πώς μία ακόμη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να ρίξει την Ελλάδα στο σταλινικό έρεβος, όταν με το ..κακό λάβει την εξουσία.
Αυτό λοιπόν που κατάλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την κρίση, είναι πως η Ελλάδα, από παγκόσμιο κέντρο της Ορθοδοξίας, πρέπει να μετασχηματιστεί σε γκέτο ορισμένων γενετικά μεταλλαγμένων αναρχοαυτόνομων αριστεριστών που επιθυμούν την πίστη να την μετατρέψουν σε «φορολογικό» τεκμήριο.
Αγνοώντας επιδεικτικά για την τεράστια εθνική σημασία της ορθοδοξίας για την Ελλάδα. Προσβάλλοντας τον απανταχού Ελληνισμό.
Ή ακόμη θέλει να μας πείσει πως οι όποιες παθογένειες στις σχέσεις μεταξύ κράτους και Εκκλησίας, αποτελούν λόγο για το διαχωρισμό των πολιτών σε Χριστιανούς και .. Συριζαίους.

Η φρίκη του σκοταδισμού του πνεύματος και της διανόησης
, σε όλο της το μεγαλείο.
Γιατί δεν προτείνει ο κ. Κουράκης, να επιβληθεί φόρος σε όσους Έλληνες «νιώθουν» συνδικαλιστές!! και να επιβαρυνθούν αυτοί! όλους τους χαραμοφάηδες τεμπέληδες συνδικαλιστές που έχει εκθρέψει το σύστημα εδώ και δεκαετίες και σήμερα είναι οι εξουσιαστές των μέσων μαζικής μεταφοράς;
Ναι! όποιος νιώθει συνδικαλιστής.. Να πληρώνει το μισθό του εργατοπα-τέρα και να τον συντηρεί.. να αγωνίζεται να διώχνει την επιχειρηματικότητα από την Ελλάδα.. έτσι για να μείνουμε όλοι άνεργοι και άεργοι..
Γιατί να πληρώνουμε όλοι εμείς! τον άχρηστο (ά-Χριστο), που όλη μέρα κάθεται σε ένα γραφείο τάχαμου «σωματείου εργαζομένων» και καπνίζει πίνει και τρώει… και απολαμβάνει την παχουλή μισθουλάρα του ..από τους φόρους μας;;
Ή ακόμη καλύτερα, όποιος νιώθει Συριζαίος.. να πληρώνει το μισθό των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και αυτών που δηλώνουν υπέρ της αναρχίας..
Πότε είναι η επόμενη εμπνευσμένη ομιλία του καθηγητή;;
Μας βάζει ιδέες..

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου