19.1.13

Καρατζαφέρης: Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Tην πρόταση να παραιτηθεί o Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να διαχωρίσει την θέση του από τα όσα συμβαίνουν στην χώρα, επανέλαβε από την Λάρισα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης με τις δηλώσεις του, επανέλαβε το περιεχόμενο ανοιχτής επιστολής, που φιλοξενείται σε σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΑΛΦΑ ΕΝΑ»-κομματικού οργάνου του ΛΑΟΣ.

Όπως ανέφερε, συγκεκριμένα, «ο όνος ο οποίος μπορεί να σώσει την χώρα από περαιτέρω ευτελισμό και να δώσει την δυνατότητα να επιστρέψει η αξιοπρέπεια σε αυτόν τον τόπο είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γι’ αυτό και πρέπει να παραιτηθεί». «Εάν παραμείνει», παρατήρησε, «θα είναι συνένοχος των άλλων».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στην Βουλή, κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ, μίλησε για ευτελισμό στα έσχατα όρια, τονίζοντας ότι ξεφτίλισαν οι της Βουλής και τους θεσμούς και την ηθική. «Καλά θα κάνουν οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης να καταλάβουν «που» οδηγούν τον τόπο», επεσήμανε.

«Αυτό που έγινε τις τελευταίες μέρες μπορεί να παρομοιαστεί μόνον με ότι έγινε το 1985 με τον Στεφανίδη προκειμένου να εκλεγεί ο Σαρτζετάκης. Είναι ντροπής πράγματα» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «πολύ φοβούμαι ότι προκειμένου να παραμείνουν στην καρέκλα κάποιοι, θυσιάζουν τα πάντα στην σκοπιμότητα και την αμετροέπεια που τους διακρίνει».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δεν τις θεώρησε πιθανές, «εκτός απροόπτου και απροβλέπτου», όπως ανέφερε και αυτό, όπως εξήγησε «γιατί οι τρεις που συνθέτουν την Κυβέρνηση ξέρουν ότι έτσι και πέσει θα αφανιστούν από την συνείδηση του ελληνικού λαού».

Ενώ σχετικά με το ΛΑΟΣ και την πορεία του δήλωσε: «Μας αναζητούν πλέον όλοι. Ενώ κάποιους τους καταζητούν εμάς μας αναζητούν. Αναζητούν τις σκέψεις μας, τις προτάσεις μας θα πω αυτό που μου είπε παλαιός πολιτικός: "αν ήσουν μέσα Καρατζαφέρη δεν θα γινόταν αυτά τα ευτράπελα"».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου