16.1.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - "Η Τέχνη της Αγάπης" !

'Εκθεση έργων τέχνης από καλλιτέχνες του τόπου μας, για τη στήριξη του Δημοτικού Παντοπωλείου
Ο Δήμος Καλαμάτας, η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ και οι εθελοντές του Δημοτικού Παντοπωλείου, οργανώνουν έκθεση με εικαστικά έργα, προσφορά καλλιτεχνών, με ιδιαίτερη ευαισθησία και αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο.
Η έκθεση, με τίτλο: "Η Τέχνη της Αγάπης" θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου μέχρι Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, όπου θα εκτεθούν και θα πωλούνται εικαστικά έργα, τα οποία έχουν παραχωρηθεί δωρεάν από τους δημιουργούς.

Τα έσοδα θα διατεθούν για το Δημοτικό Παντοπωλείο.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 13:45, στο Δημαρχείο, ο Πρόεδρος της ΦΑΡΙΣ κ. Νίκος Μπασακίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών & Θεμάτων κα Μαρία Οικονομάκου έδωσαν συγχαρητήρια, τόσο στους καλλιτέχνες, όσο και στους εθελοντές του Δημοτικού Παντοπωλείου, ως ελάχιστο δείγμα τιμής ώστε να συνεχίσουν με ΨΥΧΗ και ΚΑΡΔΙΑ το κοινωνικό τους έργο.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο επικεφαλής των εθελοντών του Δημοτικού Παντοπωλείου κος Αλέκος Παπαδάτος, μίλησε για τις δράσεις και τους στόχους του Παντοπωλείου και προσκάλεσε όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το παρόν στην έκθεση, αφού, όπως τόνισε: "η τέχνη δεν είναι για τους λίγους αλλά για κάθε ευαίσθητο άνθρωπο, εραστή της τέχνης, που ταυτόχρονα αισθάνεται την ανάγκη να σταθεί αλληλέγγυος στον αδύνατο συνάνθρωπό του". Ευχαρίστησε όλους τους δωρητές και τον εθελοντή του Δημοτικού Παντοπωλείου κ. Γιώργο Λουμάκη, στον οποίο ανήκει η σύλληψη της συγκεκριμένης ιδέας αλλά και η ευθύνη της διοργάνωσης και κάλεσε και άλλους καλλιτέχνες με ευαισθησίες, αν θέλουν, να προσφέρουν έργα. Τέλος, η κα Όλγα Καλογεροπούλου, εθελόντρια του Δημοτικού Παντοπωλείου ανέφερε τα ονόματα των καλλιτεχνών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών, που έως τώρα έχουν προσφέρει τα έργα τους για την συγκεκριμένη έκθεση.

Οι καλλιτέχνες είναι οι εξής:

  1. Φωτόπουλος Βασίλης
  2. Δημητρέας Βαγγέλης
  3. Κατσουλίδης Τάκης
  4. Αριδας Τάσος
  5. Μακρής Θανάσης
  6. Παναγιωτόπουλος Νίκος
  7. Ριγανάς Χρήστος
  8. Ζαφειρόπουλος Θεόδωρος
  9. Γκούζος Γιάννης
  10. Καγιάς Τριαντάφυλλος
  11. Λάμπρου Χρήστος
  12. Ζαφειρόπουλος Κώστας
  13. Φωτέα Μαρία
  14. Ηλιόπουλος Δημήτρης
  15. Ζούπα Μάρθα
  16. Δεμπεγιώτης Αντώνης
  17. Τσακιριάν Μαριαμ
  18. Τζαμουράνης Σωτήρης
  19. Καλαποθαρέας Γιώργος
  20. Καριζώνης Βασίλης
  21. Καράγιωργα Νίκη
  22. Μανωλακάκης Μιχάλης
  23. Δημητρούλη Σοφία
  24. Βραχνός Γιώργης
  25. Αναστασιάδου Καίτη
  26. Θωμόπουλος Αποστόλης
  27. Παπαδόπουλος Κωστής
  28. Μακρής Ηλίας
  29. Ζαφειροπούλου Κατερίνα
  30. Κατέρη Βασιλική
  31. Δούσης Κώστας
  32. Ζωγοπούλου Μαρία
  33. Σημαντηράκης Γιάννης
  34. Καλλικούνη Μαρία
  35. Καλογεροπούλου Άννα
  36. Μαυροειδής Κώστας
  37. Κούτρου Ελένη
'Εαν ενδιαφέρεται κάποιος καλλιτέχνης να προσφέρει έργο του μπορεί να επικοινωνήσει με την Κοινωφελή Επιχείρηση ΦΑΡΙΣ στο τηλέφωνο 2721095611. Καταληκτική Ημερομηνία για την παραλαβή των έργων είναι η Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου