7.1.13

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Νέα εμπλοκή στην Ολυμπία Οδό

Ενδείξεις ότι παρουσιάζεται πιθανότατα νέα εμπλοκή στην επανέναρξη των εργασιών την άνοιξη, υπάρχουν σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η εταιρεία δείχνει να θεωρεί ρευστές τις κυβερνητικές δεσμεύσεις.
Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαριστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σε σχέση με την τύχη του αυτοκινητόδρομου. Οι τοπικοί φορείς την ίδια ώρα αναμένουν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Στις πρόσφατες ανακοινώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι δίνεται προτεραιότητα στο τμήμα Κόρινθος - Πάτρα. Ο σχεδιασμός και το χρονοδιάγραμμα που έχουν τεθεί γίνονται με στόχο να μη γίνει νέα σύμβαση, καθώς θα έβρισκε αντιστάσεις από τους βουλευτές περιοχών που "ψαλιδίζεται" ο αυτοκινητόδρομος (Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας).
Από την άλλη πλευρά η εταιρεία φέρεται πως εκλαμβάνει ως ρευστές τις κυβερνητικές εγγυήσεις και ότι δεν διασφαλίζεται για την ολοκλήρωση του έργου.
Κυβερνητικές πηγές δείχνουν ανήσυχες για τις εξελίξεις, οι οποίες μπορεί να μετατοπίσουν χρονικά την επανέναρξη των εργασιών, από την άνοιξη στο καλοκαίρι.dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου