9.1.13

Προς κ. Στασινόπουλο ΣΔΟΕ. Η προέκταση της σπείρας των προσωπικών δεδομένων με τοκογλύφους και "κοράκια"

Τοκογλύφοι και "κοράκια" των δημοπρασιών σε κατεσχεθέντα ακίνητα, ήταν οι καλύτεροι "πελάτες" του κυκλώματος των προσωπικών δεδομένων που εξάρθρωσε η Αστυνομία.
Οι τοκογλυφοι μέχρι πρότινος είχαν "πληροφορίες" για τους δανειολήπτες -θύματά τους- υπαλλήλους Τραπεζών και κατα προτίμηση διευθυντές υποκαταστημάτων. Μέσα σε λίγες ώρες είχαν πλήρες "ραπόρτο" για τους εκδότες επιταγών. Πληροφόρηση σε βαθμό τετοιο, την οποία θα ...ζηλεύε και ο Τειρεσίας. Δηλαδή τι υπόλοιπα έχει, τι ποσά έχουν διακινηθεί (ακόμη και απο τότε που άνοιξε ο λογαριασμός), ποιοί έχουν εξαργηρώσει άλλες επιταγές, αν έχει άλλους λογαριασμούς, τα πάντα....!
Επίσης τα "κοράκια", πριν πανε να...κατασπαράξουν, τις περιουσίες των δύστυχων πολιτών, γνωρίζουν μέσω των κυκλωμάτων, ποια ακίνητα θα βγουν στο "σφυρί" και πότε, τι άλλη περιουσία υπάρχει κ.λ.π
Η "πληροφόρηση" γίνεται κυρίως με fax, ενώ υπήρχε συνεργασία και με υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, προκειμένου να δίνουν τη χαριστική βολή στα θύματά τους, προς όφελος του "κορακιού".
Εάν τώρα η οικονομική Αστυνομία, ο οικονομικός Εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ, διασταυρώσουν φορολογικές δηλώσεις ...φοροφυγάδων με τα (Ε9) κάποιων "πλούσιων" καθώς και των παιδιών τους η των γυναικών τους και στη συνέχεια, ελέγξουν απο ποιούς "αποκτήθηκαν" αυτές οι περιουσίες, θα διαπιστώσουν όλη τη διαδικασία.
Ακόμη, εάν ελέγξουν το ποιοί πήγαιναν στις δημοπρασίες ως ...πληρεξούσιοι και σε ποιούς κατέληγαν τα "σκοτωμένα" ακίνητα, θα βρουν και τους αχυρανθρώπους. Συνήθως οι αχυράνθρωποι αυτοί ήταν και ...υπεύθυνοι σε μπαρ, μπουζουκτσιδηκα κ.α. Δηλαδή επαγγελματίες ...αυτοφοράκιδες!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου