25.1.13

Δείτε σε ποιον Κύπριο ηθοποιό έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο

Αντιμέτωπος με ένοπλο κακοποιό βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες γνωστός Κύπριος. Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν μαζί με καλή του φίλη περίμεναν το λεωφορείο της γραμμής, για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.


"Και τότε, ένας νεαρός περνάει από μπροστά μας, σταματάει, κάνει στροφή και έρχεται κατά πάνω μας κρατώντας πιστόλι" λέει ο Κύπριος ηθοποιός Πέτρος Πέτρου που ζει στην Αθήνα που ακόμα και σήμερα είναι πολύ ταραγμένος."Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Έζησα στιγμές τρόμου. Με έχουν ληστέψει, μου έχουν κλέψει το κινητό αλλοδαποί, αλλά αυτό που έζησα προχθές το βράδυ, ήταν τουλάχιστον σοκαριστικό. Δεν μπορεί να φύγει από τα μάτια μου η εικόνα του: ιδρωμένος, αναστατωμένος, με το όπλο στα χέρια να στέκεται μπροστά μας. Και ήταν Έλληνας".


Και συνεχίζει ο Κύπριος ηθοποιός: "Είχαμε παγώσει. Δεν μας ζήτησε κάτι, ίσως δεν πρόλαβε, γιατί όταν ακούστηκαν οι σειρήνες περιπολικών, με γρήγορες κινήσεις κρύφτηκε πίσω από ένα θάμνο, δίπλα στη στάση, κάνοντας μας νόημα να μην κάνουμε καμία κίνηση, να μην μιλήσουμε".

Η ανάσα του γίνεται βαριά, κάθως μας περιγράφει τη στιγμή που: "Τέσσερα πληρώματα της ομάδας Δίας και δύο περιπολικά με τις σειρήνες αναμμένες ήρθαν προς το μέρος μας και σταμάτησαν. Βλέπω ένα άδειο ταξί, το σταματάω. Επιβιβαστήκαμε και είπα στον ταξιτζή να ξεκινήσει αμέσως. Ούτε ξέρω πως βρήκα το κουράγιο"."Δεν γίνεται να μην κυκλοφορώ στο κέντρο της Αθήνας. Εδώ είναι το σπίτι μου. Εδώ είναι όλα τα θέατρα".
filoksenos.blogspot.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου