30.1.13

ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: «Βροχή» τα εξώδικα

Νέο επεισόδιο προστέθηκε στη διαμάχη της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνι Μαυρίδη, με την τραγουδίστρια να απαντά στο πρόσφατο εξώδικο του πρώην συντρόφου της.
Με το εξώδικο που απέστειλε στον πρώην συνεργάτη και σύντροφό της, η 31χρονη τραγουδίστρια αποδέχεται εν μέρει τη λύση της εταιρίας που είχαν από κοινού, θεωρώντας την κίνηση αυτή απόλυτα λογική, καθώς πλέον οι δυο τους δεν συνεργάζονται, όμως αυτή η επιλογή αυτή έχει και κάποιο ντόμινο συνεπειών που αφορούν τον Τόνι Μαυρίδη.
Εφόσον η λύση της εταιρίας ολοκληρωθεί θα πρέπει να γίνει εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας, ώστε ο κάθε μέτοχος να λάβει το ποσό που του αναλογεί από την εκποίησή τους.
Το θέμα που προκύπτει στο σκέλος αυτό, σύμφωνα με τη «Μεσημεριανή Μελέτη», είναι ότι το μόνο περιουσιακό στοιχείο της εταιρίας που υπάρχει και αναμένεται να τεθεί προς πώληση είναι τα μηχανήματα ηχογραφήσεων, που είχαν αγοράσει μαζί, και αποτελούν εδώ και αρκετά χρόνια το εργαλείο της επαγγελματικής ενασχόλησης του Τόνι Μαυρίδη.
Μάλιστα, στο εξώδικο που απέστειλε η Έλενα Παπαρίζου ζητά από τον Τόνι Μαυρίδη να της ορίσει μέρα και ώρα παράδοσης των μηχανημάτων αυτών, καθώς η πλευρά της τραγουδίστριας είναι αρμόδια για την εκκαθάριση της εταιρίας και την πώληση των περιουσιακών της στοιχείων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου