30.1.13

Αλλαγή πολιτικής από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, ζητούν Βουδούρης και Μουτσινάς

Επικαιροποίηση της Προγραμματικής Συμφωνίας των τριών κυβερνητικών εταίρων και άμεση εφαρμογή των όσων προβλέπει, ζήτησαν, από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, οι διαγραφέντες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς, σε συνέντευξη τους, το μεσημέρι.
Επέκριναν τον Φώτη Κουβέλη και την ηγετική ομάδα του κόμματος για έλλειψη πολιτικής βούλησης και ανοχή απέναντι στην ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά για την πολιτική που εφαρμόζουν, η οποία- όπως είπαν- επιβαρύνει τα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα και εισοδήματα.
Τους εγκάλεσαν δε, για εγκατάλειψη των ιδρυτικών και προγραμματικών δεσμεύσεων της ΔΗΜΑΡ, ενώ μίλησαν για «αντιδημοκρατική συμπεριφορά» στο ζήτημα της αποπομπής τους από την ΚΟ, καθότι «για ένα δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς, δεν νοείται η διαγραφή, εκτός κι αν άλλαξαν θέση, οπότε μπορούν να το δηλώσουν» όπως ανέφερε ο κ. Βουδούρης.
Οι κ.κ. Βουδούρης και Μουτσινάς αρνήθηκαν ότι έχουν επαφές για να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισαν ότι μέσα από τα κομματικά όργανα θα διατυπώνουν τις απόψεις τους και πρότειναν την ανάγκη ενός ευρύτερου δημοκρατικού διαλόγου στη βάση μιας άλλης πολιτικής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου