30.1.13

ΑΓΡΟΤΕΣ - Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα !

Στον κόμβο της Νίκαιας στη Θεσσαλία έχουν καταφτάσει από όλη την περιοχή τρακτέρ, τα οποία πλέον ξεπερνούν τα 900, σύμφωνα με εκτιμήσεις. 
Πάντως, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι παρατείνεται μέχρι σήμερα στις 13.45 η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην παλαιά εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Νίκαιας έως τον κόμβο Βιοκαρπέτ, λόγω της συγκέντρωσης.
Ανάλογες κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα. Στη Φθιώτιδα, τα περίπου 50 τρακτέρ που βρίσκονταν στο Λιανοκλάδι μετακινήθηκαν χθες στο χώρο της έκθεσης της Λαμίας, χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία.
Στη Δράμα βρίσκονται τρία μπλόκα με πάνω από 200 τρακτέρ συνολικά. 'Αλλα 150 τρακτέρ βρίσκονται παραταγμένα στη Χρυσούπολη Καβάλας και περίπου 100 στην Αλεξανδρούπολη.
Την ίδια ώρα, οι αγρότες στη Ζίτσα Ιωαννίνων, την Αιτωλοακαρνανία και του δήμου Βισαλτίας Σερρών είναι έτοιμοι για κινητοποιήσεις.
Παράλληλα, σε σύσκεψη αγροτοσυνδικαλιστών της ΠΑΣΥ στο Μάνεση Αργολίδας, οι αγρότες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με τα τρακτέρ τους στις 13:00 στην πλατεία Αγίας Τριάδας, στη Μιδέα, όπου θα συμφωνήσουν προς τα πού θα κινηθούν και θα στήσουν μπλόκα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου