4.1.13

Να τον ...χαίρεστε κ.Τσίπρα!!!

Γράφει :Η Αντωνία Μπούζα
Οι δηλώσεις στα ΜΜΕ καθώς και η τραγική εμφάνιση βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτικό σταθμό,από πλευράς επιχειρηματολογίας , θέσεων και αντιπαράθεσης, προβληματίζει εντόνως τους πολίτες σχετικά  με τις ανοχές της Αξιωματικής μας  αντιπολίτευσης σε παραβατικές συμπεριφορές, που περιλαμβάνουν σοβαρά αδικήματα και ενισχύουν την αρνητική εικόνα της Χώρας.
Συγχρόνως όμως, η παιδαριώδης , υποκριτική και εξόχως αφελής προσπάθεια ανυπάρκτων πολιτικά προσώπων όπως είναι ο κ.Χρήστος Καραγιανννίδης βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ ,να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα που έλαβαν οι περιπτώσεις της ΑΣΟΕ και της Βίλας Αμαλία, επιβεβαιώνει εκτός της έλλειψης θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και τη γύμνια του πολιτικού μας συστήματος, που επιτρέπει να μας εκπροσωπούν πρόσωπα σαν τον εν λόγω βουλευτή!
Αχταρμάς οι απόψεις του βουλευτού, που στην προσπάθειά του να αντιπολιτευθεί...τη νομιμότητα παρενέβη εμμέσως στο έργο της δικαιοσύνης. Ανέφερε χαρακτηριστικά, πως στο σπίτι του έχει δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τον τσελεμεντέ του αναρχικού... θέλοντας να παρουσιάσει τα ευρήματα της Αστυνομίας ως κάτι το σύνηθες που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια  !!
Επίσης στις δηλώσεις του για τη μακροχρόνια κατάληψη της Βίλας Αμαλία, θεώρησε την επιτυχή επιχείρηση της Αστυνομίας - που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια- ως προσπάθεια να εκκενώσει χώρους που υπάρχουν σημεία αντίστασης και αντίδρασης στις μνημονιακές πολιτικές!!
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, τόνισε πως ήταν... χώρος αντίστασης και παρέμεινε για 22 χρόνια, γιατί εκεί  μπορούσες ελεύθερα, να πας να παρακολουθήσεις οτιδήποτε!
Μετά από όλην αυτήν τη σύγχιση που προσφέρουν στους Έλληνες τα ...σπουδαία αυτά στελέχη της πολιτικής ζωής του τόπου μας, είναι φυσικό κι επόμενο να επιζητούμε επιτέλους από το ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του για την όποια μορφής βία ασκείται στο όνομα της δημοκρατίας καθώς και για την ανοχή της παράταξης σε παραβατικές συμπεριφορές.
Δε μπορούμε να είμαστε κ.Τσίπρα και με το Νόμο και με την παρανομία, που τεχνιέντως ...βαπτίζετε αντίσταση!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου