17.1.13

Δίκτυο “Fuck Angela Merkel” στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ
«Τόσο ξεδιάντροπη είναι η ονομασία ενός δικτύου WLAN στο αεροδρόμιο της Αθήνας».
‘Έτσι ξεκινάει ένα ακόμα ποιοτικότατο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας BILD που δίνει έκταση στην … δυσάρεστη εμπειρία ενός κάτοικου της Γερμανίας ελληνικής καταγωγής, ο οποίος εξοργίστηκε από την ονομασία που είχε δοθεί σε δίκτυο WLAN καθώς επέστρεφε μέσω του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος προς Ντίσελντορφ.
Ιδού το δημοσίευμα μεταφρασμένο:
«Είναι απλά αδιανόητο:
Σάββατο 8 το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα, πρωτεύουσα της Ελλάδας.
Ο Ελληνογερμανός επιχειρηματίας Δημήτριος Τριάδης (42 ετών) τσεκάρει μετά από ταξίδι για δουλειές στην Ελλάδα κατά την πτήση επιστροφής του στο Ντίσελντορφ. Στη θυρίδα Β02 θέλει να τσεκάρει τα Emails του και πρέπει να διαλέξει γι’ αυτό ένα δίκτυο  WLAN για το iPhone του.
Απίστευτο: Το μόνο διαθέσιμο δίκτυο ονομάζεται «F… Angela Merkel»!
Ποιος κάνει ένα τέτοιο δίκτυο;
Ο Δημήτριος Τριάδης είναι εξοργισμένος. Ο επιχειρηματίας δηλώνει στη BILD: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ! Μόνο ένας ηλίθιος μπορεί να δώσει σε ένα ορατό σε όλους δίκτυο ένα τόσο απαξιωτικό όνομα».
Ο Τριάδης γνωρίζει εκ πείρας, ότι πολλοί Έλληνες είναι πολύ ευγνώμονες για τις γερμανικές βοήθειες: «Ανάμεσα στους Έλληνες φίλους μου δεν υπάρχει ούτε ένας, που να μισεί τη Γερμανία ή την Καγκελάριο».
Γιατί το αθηναϊκό αεροδρόμιο το επιτρέπει να δυσφημείται η Γερμανίδα Καγκελάριος; Η BILD ζήτησε εξηγήσεις. Πληροφορίες του αεροδρομίου: Το δίκτυο «δεν είναι επίσημο». Ο κάθε περαστικός θα μπορούσε να το είχε δημιουργήσει με στικάκι του internet.
Γνώμη της BILD: Να το κλείσετε πολύ γρήγορα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου