18.1.13

Το πεσμένο γαϊδούρι προκαλεί αναστάτωση στη Google

Η εικόνα ενός γαϊδάρου που κείτεται στο έδαφος και εμφανίζεται στις φωτογραφίες στο Google Street View έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αναστάτωση στη Google που προσπαθεί να εξηγήσει πως προέκυψε αυτή η φωτογραφία.
Το γαϊδούρι εμφανίζεται στις φωτογραφίες του Google Street View και όταν τις ανακάλυψε ένας χρήστης θεώρησε ότι το έχει πατήσει το αυτοκίνητο της Google.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει το γαϊδούρι πεσμένο στο έδαφος ενώ άλλες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πιο πριν το δείχνουν να περπατάει προς την κατεύθυνση του αυτοκινήτου της Google.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον περασμένο Μάιο από το αυτοκίνητο της Google και στον αγώνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχουν μπει μεγάλα μέσα και εφημερίδες όπως οι Loas Angeles Times που ζήτησαν εξηγήσεις από τη Google.
Η εικασία που απασχολεί πλέον δεκάδες χρήστες είναι ότι το αυτοκίνητο της Google χτύπησε το γάιδαρο και στη συνέχεια τον παράτησε στην άκρη του δρόμου. 
Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δείχνουν το γάιδαρο να έρχεται πάνω στο αυτοκίνητο και μετά να μένει στο έδαφος.
Άνθρωποι που έχουν δει κι άλλες φωτογραφίες αναφέρουν ότι υπάρχουν επιπλέον φωτογραφίες που δείχνουν το γαϊδούρι να κινείται στη συνέχεια προς την αντίθετη κατεύθυνση από το αυτοκίνητο κουτσαίνοντας.
Το μυστήριο με το γαϊδούρι αλλά και το ενδιαφέρον των χρηστών έκανε τη Google να βγάλει επίσημη ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι το αυτοκίνητό της δεν ακούμπησε το γαϊδούρι και δεν υπάρχει ατύχημα.
Επίσης η εταιρεία διευκρίνισε ότι λαμβάνει υπόψιν πολύ σοβαρά την ασφάλεια των ανθρώπων και των γαϊδουριών και παρέδωσε σε δημοσιογραφικά μέσα επιπλέον φωτογραφίες που ωστόσο απαγόρευσε να δημοσιευτούν.
e-go.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου