6.1.13

Έστειλε το αμάξι του για service και το βρήκε ανταλλακτικά

Μια περίεργη υπόθεση με απρόβλεπτες διαστάσεις ερευνά σύμφωνα με πληροφορίες η ασφάλεια της Αθήνας.
Πρωταγωνιστής πατρινός επαγγελματίας ιδιοκτήτης φορτηγού μάρκας ΜΑΝ και ο οποίος σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι και το θύμα της υπόθεσης.
Συμπρωταγωνιστής με αρνητικό κατά τα φαινόμενα και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ρόλο, ένας οδηγός και ενδεχομένως ένα μεγάλο συνεργείο της Αθήνας.
Μήλο της... έριδας το όχημα για το οποίο ο ιδιοκτήτης του πλήρωσε τον οδηγό και με το παραπάνω, προκειμένου να το μεταφέρει σε συνεργείο της Αθήνας, προκειμένου να γίνει γενικό service.
Ο οδηγός ανέλαβε την μεταφορά του οχήματος, μόνο που αυτό αμέσως με την... άφιξη και στάθμευσή του έξω από το συνεργείο, έκανε στην κυριολεξία φτερά.
Λίγες ώρες αργότερα ο οδηγός στον οποίο ο ιδιοκτήτης είχε εμπιστευτεί το όχημα, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και δήλωσε την κλοπή του αυτοκινήτου, ενώ από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του συνεργείου υποστηρίζουν πως ποτέ το αυτοκίνητο δεν έφτασε εκεί.
Τα περίεργα στην υπόθεση δεν σταματούν εδώ, καθώς αμέσως μόλις ο ιδιοκτήτης πληροφορήθηκε την εξαφάνισή του φορτηγού, κίνησε «λιτούς και δεμένους», με αποτέλεσμα λίγες ημέρες αργότερα να το ...βρει, αλλά φύλλα και φτερά σε μάντρα ανταλλακτικών στον Ασπρόπυργο.
Μάλιστα όσοι ανέλαβαν το έργο της απαλλοτρίωσης του φορτηγού, είχαν φροντίσει σε πολλές περιπτώσεις να «κτυπήσουν» και άλλους αριθμούς προκειμένου να μην αναγνωρίζονται.
Η υπόθεση απασχολεί την ασφάλεια της Αθήνας, στελέχη της οποίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, με σημείο αναφοράς την κλοπή και διάλυση του φορτηγού πατρινής ιδιοκτησίας, να βρίσκονται μπροστά σε κύκλωμα κλοπής και διάλυσης οχημάτων, τα οποία στη συνέχεια έστελναν στο εξωτερικό.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως παρόμοιες καταγγελίες είχαν γίνει και στο παρελθόν, ωστόσο τώρα με την κρίση, τέτοιου είδους απάτες έχουν αυξηθεί!dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου