14.1.13

Η εγγονή του Σταύρου Νιάρχου σε sexy φωτογράφιση

Ανατρεπτική φωτογράφιση από την εγγονή του Έλληνα μεγιστάνα Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία! Ξαπλωμένη νωχελικά σε ένα ρόζ καναπέ, η «χρυσή» κληρονόμος κοιτάζει κατάματα το φακό της φωτογράφου Kate Bell με ένα πολλά υποσχόμενο βλέμμα, φορώντας μόνο ένα see through κορμάκι! Με ένα τσιγάρο αναμμένο στο στόμα και ένα κοκτέιλ στο χέρι απλώνει με νάζι τα καλλίγραμμα πόδια της, τα οποία κοσμούν τα παπούτσια Astrid της Chralotte Olympia! Η φωτογράφιση έγινε μεταξύ Βερολίνου και Νέας Υόρκης
 Δεν
είναι η πρώτη φορά που η Ευγενία ποζάρει αφού η ομορφιά, η κομψότητα αλλά και η γοητεία που εκπέμπει την έχουν κάνει περιζήτητη στους κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Μονακό. Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2012 φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ηλεκτρονικού περιοδικού μόδας «Lifestyle Mirror», το οποίο κάθε μήνα φιλοξενεί διάσημους fashionistas.
 Παράλληλα, η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτώρια Γκίννες είναι ανήσυχο πνεύμα και δραστήρια. Η προσωπική συλλογή κοσμημάτων «ERE by Repossi» που σχεδίασε για το διάσημο οίκο Repossi, είναι εμπνευσμένη από το Βυζάντιο και την Ορθοδοξία.

Η Ευγενία, τον Ιούνιο του 2012 είχε ποζάρει για το εξώφυλλο του ηλεκτρονικού περιοδικού μόδας «Lifestyle Mirror»!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου