10.1.13

Ζευγάρι ελλήνων ηθοποιών παντρεύτηκε στο Λονδίνο μέσω... Skype

Μέσω Skype παρακολούθησαν οι γονείς του Νίκου Πουρσανίδη και της Κατερίνας Παπαδοπούλου το γάμο των παιδιών τους, μιας και δεν μπόρεσαν να πάνε στο Λονδίνο όπου έγινε η τελετή.
Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Πολυκατοικία» που είχε προβάλει στο παρελθόν το Mega, Νίκος Πουρσανίδης, εδώ και δύο χρόνια έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, όπου και συνεχίζει την καριέρα του. Εκεί τον ακολούθησε και η επί έξι χρόνια αγαπημένη του Κατερίνα Παπαδοπούλου, επίσης ηθοποιός, η οποία στη Βρετανική πρωτεύουσα εργάζεται σε γραφείο ταλέντων.
Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να παντρευτεί. Αρχικά είχαν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν την τελετή στην Ελλάδα. Ωστόσο, επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να κάνουν το ταξίδι.
Ετσι αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο Λονδίνο. Ωστόσο, σύμφωνα με το star.gr, οι γονείς τους δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν ως τη βρετανική πρωτεύουσα. Δεν ήθελαν, όμως, να λείπουν και από τη σημαντική αυτή στιγμή των παιδιών τους. Τη λύση έδωσε η τεχνολογία και συγκεκριμένα το Skype, αφού μέσω αυτού παρακολούθησαν το γάμο των παιδιών τους...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου