24.1.13

«Tρομακτικές» διαστάσεις παίρνει η κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και οξύνεται η κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή Β. Διαμαντόπουλου για το Mall, με το ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει "παρακρατικού τύπου πρακτικές" του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ να πάρουν θέση για την υπόθεση και καλεί τα ΜΜΕ να προβάλουν όλη τη δήλωση του βουλευτή.

"Μετά την αποκάλυψη της χωρίς προηγούμενο προβοκάτσιας που επιχειρήθηκε από τη ΝΔ και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, μέσω της χάλκευσης των δηλώσεων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βαγγ. Διαμαντόπουλου, γεννιέται τεράστιο πολιτικό ζήτημα με τη σιωπή εκ μέρους των δύο άλλων κυβερνητικών εταίρων, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Είναι σύμφωνοι με τις παρακρατικού τύπου πρακτικές του κυβερνητικού εκπροσώπου και της ΝΔ;" αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

"Υιοθετούν τη στρατηγική της έντασης και του διχασμού που αποσκοπεί στη στοχοποίηση της Αριστεράς, τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και υπονομεύει την ίδια της λειτουργία της δημοκρατίας; Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις", σημειώνεται. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κεδίκογλου είχε πει: "Ο κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, τέσσερις ημέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα. Μετά από αυτό περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου