17.1.13

ΣΟΚ-Toν έσφαξαν στη μέση του δρόμου γιατί τους ενοχλούσε το ποδήλατο του !!!

Πυροσβέστης ο ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας Πακιστανού στα Πετράλωνα !!
Συνεχίζεται έως και αυτή την ώρα η ανάκριση των δύο δραστών της δολοφονίας του 27χρονου Πακιστανού, τα ξημερώματα στα Πετράλωνα.
Ο ένας από τους δύο, ο 29χρονος, είναι πυροσβέστης και υπηρετεί στο Μαρκόπουλο, ενώ ο 25χρονος φίλος του είναι ιδιωτικός υπάλληλος.
Οι δύο δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζονται ότι έγινε παρεξήγηση με τον 27χρονο μετανάστη, επειδή ενώ εκινούντο με το μηχανάκι τους, τους έκλεισε με το ποδήλατό του. Ακολούθησε συμπλοκή, κατά την οποία ο ένας τραυμάτισε τον Πακιστανό με στιλέτο στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, ωστόσο, εξετάζουν τους ισχυρισμούς των δραστών και ερευνούν ακόμα την εκδοχή του ρατσιστικού εγκλήματος, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη δικογραφία και να στείλουν τους συλληφθέντες στον εισαγγελέα.
Από την υπηρεσία του πυροσβέστη, πάντως, αναφέρουν ότι έως τώρα δεν είχε δείξει ρατσιστική συμπεριφορά.
Ο πυροσβέστης τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες της ανθρωποκτονίας, για να διευκρινίσουν τις λεπτομέρειες του επεισοδίου.
Οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν στο Σύνταγμα από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τους αναζητούσαν μετά το έγκλημα, με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας του σκούτερ, στο οποίο επέβαιναν, και τον οποίο έδωσε στην 'Αμεση Δράση ένας οδηγός ταξί, που περνούσε από τον τόπο του εγκλήματος και τους είδε να απομακρύνονται μετά την πράξη τους.
Κατά τη σύλληψή τους είχαν επάνω τους δύο στιλέτα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου