4.2.13

Ισόβια στον 33χρονο που σκότωσε και τεμάχισε την έγκυο σύντροφο του

Η είδηση είχε σοκάρει το πανελλήνιο από τη σκληρότητα και τη μανία του δράστη. Ο 33χρονος φέρεται πως σκότωσε και στη συνέχεια τεμάχισε τη φίλη του επειδή κυοφορούσε το παιδί τους. Για αυτή του την αποτρόπαια πράξη, σήμερα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης επέβαλε σε βάρος 33χρονου ποινή ισόβιας και επιπλέον 15 χρόνων κάθειρξης.

Ο 33χρονος Γεωργιανός που κάθισε στο εδώλιο του δικαστηρίου, κατηγορείται ότι το Δεκέμβριο του 2004 σκότωσε την 25χρονη φίλη του από την Ουκρανία και στη συνέχεια μετέφερε το ακέφαλο πτώμα στο σκουπιδότοπο του Κορινού Πιερίας όπου και βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, πριν από 8 χρόνια, δράστης και θύμα συζούσαν στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη για το έμβρυο που κυοφορούσε η άτυχη κοπέλα και το οποίο δεν ήθελε ο σύντροφος της. Η κουβέντα όμως γρήγορα πήρε άσχημη τροπή και το κακό δεν άργησε να γίνει. Αυτό ήταν και το κίνητρο του εγκλήματος σύμφωνα με την δικογραφία.
Ο κατηγορούμενος μάλιστα «τεμάχισε» το πτώμα της συντρόφου του προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα της. Ο ίδιος όταν συνελήφθη φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα του, ενώ ανέφερε ότι το κεφάλι και τα χέρια που έκοψε από την κοπέλα τα πέταξε στον ποταμό Αλιάκμονα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου