22.2.13

Πέταξαν σκουπίδια στην περιφέρεια και το δημαρχείο της Τρίπολης !

Μια μικρή ομάδα πολιτών στην Τρίπολη με τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία διοίκησης της περιφέρειας Πελοποννήσου και από το δημαρχείο Τρίπολης όπου πέταξαν σακούλες γεμάτες σκουπίδια.
Η κίνηση αυτή έγινε, προκειμένου να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους, για το γεγονός ότι η πόλη έχει γεμίσει σκουπίδια, αφού για σχεδόν τρεις εβδομάδες δεν γινόταν αποκομιδή απορριμμάτων, επειδή ο δήμος δεν έχει χώρο απόθεσης. Οι πολίτες δήλωσαν αγανακτισμένοι για την εικόνα της πόλης, διότι παρόλο που ξεκίνησε σήμερα η αποκομιδή των απορριμμάτων, θα περάσουν αρκετές ημέρες για να απομακρυνθούν τόνοι σκουπιδιών που βρίσκονται στους δρόμους της Αρκαδικής πρωτεύουσας.
Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες αρχικά συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης κι από εκεί κατευθύνθηκαν στο κτίριο της περιφέρειας, όπου έφραξαν την είσοδο με σκουπίδια και ακολούθως το ίδιο έπραξαν στην είσοδο του δημαρχείου της πόλης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου