6.2.13

ΔΕΝ "ΠΑΙΖΕΤΑΙ " η Κωνσταντοπούλου..Ανέβηκε στο προεδρείο! Βίντεο

Σκηνές κοινοβουλευτικής τρέλας εκτυλίχθηκαν στη Βουλή την ώρα που μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να ανεβαίνει στο προεδρείο και να ζητά επίμονα τον λόγο.

"Ήρθε η σειρά σας και δεν ήσασταν εδώ", είπε ο προεδρεύων Λ. Γρηγοράκος, παρακαλώντας την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει από το προεδρείο.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επέμεινε, με τον αντιπρόεδρο της Βουλής να... βγαίνει από τα ρούχα του, φωνάζοντας: "Έλεος σεβαστείτε το κοινοβούλιο. Δεν μπορείτε να παίρνετε το λόγο όποτε θέλετε. Μπείτε στην οικογένεια του κοινοβουλίου".

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου να επιμένει να της δώσει το λόγο, με τον κ. Γρηγοράκο να απαντά: "Δεν σας τον δίνω, δεν τον δικαιούστε".

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, παρενέβη, σημειώνοντας ότι δεν γίνεται να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά και ζήτησε να δοθεί ο λόγος στην Ζ. Κωνσταντοπούλου, όπως δόθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη -την Τρίτη- κατ’ εξαίρεση επειδή μετέχει στην προανακριτική επιτροπή.

“Ήταν γραμμένη, δεν ήταν εδώ. Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα έρθει”, απάντησε ο Λ. Γρηγοράκος, δίνοντας το λόγο στον Μ. Βορίδη να συνεχίσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου