8.2.13

Πέρασε τη νύχτα στη φυλακή το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη !

Μεθυσμένη συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με τη διαδικασία του αυτοφώρου. 
Το μοντέλο που πέρασε με κόκκινο τον σηματοδότη άρχισε να βρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς όταν την σταμάτησαν για εξακρίβωση στοιχείων. Η Δήμητρα γνωστή από τη συμμετοχή της στο ελληνικό Next Top Model βρισκόταν στο αυτοκίνητο της με μία φίλη της όταν υπεβλήθη σε αλκοτέστ.
 Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Γλυφάδας, όταν επιχείρησαν να την συλλάβουν και εκείνη άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί προσήχθη μαζί με τη φίλη της στο Τμήμα. 
Σε βάρος του μοντέλου έχει σχηματισθεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αθήνας.
Το περιστατικό έγινε γύρω στις 6 τα ξημερώματα. 

Ωστόσο  η Δήμητρα μιλώντας με την Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε τη δική της εκδοχή για το περιστατικό, αποκαλύπτοντας ότι οι αστυνομικοί την ειρωνεύτηκαν και άρχισαν να της μιλούν για τις φωτογραφίσεις της και την τηλεόραση. 
 Παρόλο που η ίδια ζήτησε συγνώμη για το φωτεινό σηματοδότη, καταγγέλλει ότι ο ένας αστυνομικός την τράβηξε και έχει μώλωπες στα χέρια της.  
Αν και παραδέχθηκε ότι στο αλκοτέστ που έγινε ήταν μία βαθμίδα παραπάνω από το κανονικό δεν ήταν καθόλου επιθετική απέναντι τους και το μόνο που τους είπε ήταν ότι θα τους κάνει αναφορά στην υπηρεσία τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου