7.2.13

Εννιάχρονη γέννησε κοριτσάκι- Ψάχνουν τον πατέρα !!!

Μητέρα έγινε ένα κορίτσι ηλικίας μόλις εννέα ετών, με τον πατέρα του παιδιού να αναζητείται από την οικογένεια αλλά και από την αστυνομία.

Το μωρό είναι σε πολύ καλή κατάσταση και οι γιατροί του νοσοκομείου του Μεξικό, έδωσαν εξιτήριο στα δύο κορίτσια, αλλά τους έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας, πως και οι δύο πρέπει να παρακολουθηθούν στενά, λόγω του νεαρού της ηλικίας της μητέρας.

Πατέρας του μωρού, φαίνεται να είναι ένας 17χρονος άντρας, ο οποίος όμως έχει εξαφανιστεί.

Η μικρή μητέρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας της, δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει και γιατί το αγόρι της την εγκατέλειψε.

Σε αναβρασμό, όμως, βρίσκονται και οι αρχές, οι οποίοι αναζητούν τον 17χρονο, καθώς έχουν να κάνουν με μια υπόθεση είτε βιασμού είτε παιδικής σεξουαλικής παρενόχλησης.

Οι νεότερες μητέρες στην ιστορία:

Lina Medina: Έγινε μητέρα σε ηλικία πέντε ετών και επτά μηνών, στο Περού. Η γέννα έγινε με καισαρική, τον Μάιο του 1939. Οι γονείς της νόμιζαν πως είχε κάποιο όγκο όταν τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, αλλά εκεί ανακάλυψαν πως είναι επτά μηνών έγκυος.

Yelizaveta “Liza” Gryshchenko: Είχε κλείσει τα έξι της χρόνια όταν γέννησε ένα κοριτσάκι, το οποίο δεν επέζησε, στη Σοβιετική Ένωση το 1934. Ο πατέρας του βρέφους ήταν το 69χρονος παππούς του κοριτσιού! Η οικογένεια υποχρεώθηκε να μεταναστεύσει μετά από το σκάνδαλο.

Εξάχρονη με το «κωδικό» όνομα «H»: Δεν έγινε ποτέ γνωστό το όνομα της εξάχρονης που έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι, τον Ιούνιο του 1972, στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Η εισαγωγής της στο νοσοκομείο έγινε με την υποψία ύπαρξης κοιλιακού όγκου.

Αγνώστων στοιχείων Ινδή: Μια οχτάχρονη Ινδή, πέθανε κατά τη διάρκεια του τοκετού, όπως και το μωρό της, στην Ινδία, το 1933.

Griseldina Acuña: Το κορίτσι από την Κολομβίας, ξεκίνησε να έχει έμμηνο ρύση, από την ηλικία των τριών ετών! Στα οχτώ της χρόνια, γέννησε ένα αγόρι, τον Σεπτέμβριο του 1936. Πατέρας του βρέφους πιστεύεται πως ήταν ένας οικογενειακός φίλος.: Koolnews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου