7.2.13

ΝΕΑ ΓΙΑΦΚΑ στο όνομα του Ρωμανού στο Παγκράτι !

-Πιο κοντά στο οπλοστάσιο η αντιτρομοκρατική
- Ο Ρωμανός το είχε νοικιάσει με το αληθινό του όνομα
- Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής σαρώνουν το διαμέρισμα σπιθαμή προς σπιθαμή για γενετικό υλικό
- Αποκλεισμένη η περιοχή γύρω από την οδό Αλκέτου
- Είναι το δεύτερο διαμέρισμα που ερευνούν μετά την γιάφκα στο Χαλάνδρι
- Κοντά στην ίδια περιοχή είχε γίνει το περιστατικό με ζευγάρι που πυροβόλησε με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών


Σε εξέλιξη έρευνα αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αλκέτου 26 - 28 στο Παγκράτι.

Ενοικιαστής ήταν ο 20χρονος Νίκος Ρωμανός, ο οποίος το νοίκιασε με τα αληθινά του στοιχεία. Στην περίπτωση του  διαμερίσματος στην οδό Ελ Αλαμέιν 19 στα Σίδερα Χαλανδρίου χρησιμοποιήθηκε για την ενοικίαση η πλαστή ταυτότητα με «το υπ’ αριθ. ΑΑ 003310 Δ.Α.Τ, εκδοθέν 28-04-2004 από Α.Τ. Καλλιθέας υπό στοιχεία: ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος του Γεωργίου και της Αναστασίας, γεν. 01-09-1987 στην Αθήνα Αττικής, δημότης Καλλιθέας Αττικής».

Η συγκεκριμένη ταυτότητα όπως και αυτή με τα στοιχεία: «υπ’ αριθ. ΑΙ 011476 Δ.Α.Τ, εκδοθέν 02-07-2009 από Τ.Α. Αμπελοκήπων υπό στοιχεία: ΚΑΛΥΒΑΣ Ελευθέριος του Δήμου και της Άννας, γεν. 08-01-1993 στο Χολαργό Αττικής, δημότης Αράχωβας Βοιωτίας», είχαν βρεθεί στην κατοχή των Γιάννη Μιχαηλίδη και Δημήτρη Πολίτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι έχει βρεθεί στο διαμέρισμα.

Ο εντοπισμός του διαμερίσματος στη συγκεκριμένη περιοχή επανέφερε στις μνήμες των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ το «τετ α τετ» με ένα ζευγάρι στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι, όπου ο νεαρός άνδρας έβγαλε πολεμικό καλάσνικοφ από θήκη κιθάρας που είχε στην πλάτη του.

Το πολεμικό όπλο έπαθε εμπλοκή αλλά κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ στο σημείο του περιστατικού έπεσαν δύο γεμιστήρες και μια... ξανθιά περούκα!

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αποκάλυπταν ότι στις 3 Ιουνίου 2012, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης είχαν έρθει αντιμέτωποι με τους πρωταγωνιστές της νεοτρομοκρατίας, και μάλιστα με μέλη, που συνελήφθησαν ή αναζητούνται μετά τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη.

Το περιστατικό συνέβη στις 04:00 τα ξημερώματα, στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι. Πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης θεώρησε ύποπτο ένα νεαρό ζευγάρι που είδε να περπατά και σταμάτησαν για να τους κάνουν έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο άνδρας, νεαρής ηλικίας, άρχισε να τρέχει και οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν. Βγαίνοντας σε μια γωνία οι δύο αστυνομικοί είδαν τον νεαρό να ανοίγει μια θήκη κιθάρας που είχε την πλάτη του να βγάζει από μέσα ένα πολεμικό καλάσνικοφ και να τους σημαδεύει. Το όπλο φαίνεται να έπαθε εμπλοκή, ενώ οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να καλυφθούν έχασαν τον νεαρό, ο οποίος εξαφανίστηκε μαζί με τη νεαρή κοπέλα που τον ακολούθησε. Οι αστυνομικοί βρήκαν δύο γεμιστήρες του πολεμικού όπλου κολλημένες μεταξύ τους και μία... ξανθιά περούκα.
newsit.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου