9.2.13

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ μέσω Μιχαλολιάκου μπήκαν στην Βουλή !!!

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ΣΕ ....ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ" ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ !!
Τα στελέχη της γερμανικής νεοναζιστικής οργάνωσης
«Freies Netz Süd» από την Βαυαρία, καμαρώνουν για την επίσκεψή τους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Η επίσκεψη εκπροσώπων της ακροδεξιάς βαυαρικής οργάνωσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κτήριο του κοινοβουλίου, αποδεικνύεται από φωτογραφίες που ανήρτησαν τα μέλη της «Freies Netz Süd» στην ιστοσελίδα τους.

Οι αντιπρόσωποι της γερμανικής νεοναζιστικής οργάνωσης φωτογραφήθηκαν εντός του ελληνικού κοινοβουλίου μαζί με τον κ.Μιχαλολιάκο και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Η συγκεκριμένη οργάνωση χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον εξτρεμιστικές στον γερμανικό ακροδεξιό χώρο και έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές τις Γερμανίας για τις δράσεις της κατά των μεταναστών. Τα στελέχη του «Freies Netz Süd» επισκέφθηκαν την Αθήνα την ημέρα που η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την πορεία στο κέντρο της πρωτεύουσας για την επέτειο των Ιμίων. Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης υπήρξε εκτενέστατη αναφορά τόσο στην συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον κ. Μιχαλολιάκο όσο και από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Πρόσφατα μάλιστα το γερμανικό περιοδικό Spiegel, σε δημοσίευμά του αποκάλυπτε τις διασυνδέσεις της Χρυσής Αυγής με εξτρεμιστικές οργανώσεις της Βαυαρίας, οι οποίες όπως χαρακτηριστικά ανέφερε βρίσκονται σε γνώση της γερμανικής αστυνομίας.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Spiegel «υπάρχει ανησυχία στη βαυαρική αστυνομία, η οποία έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επαφές των Βαυαρών νεοναζί με
ακροδεξιούς εξτρεμιστές από την Ελλάδα».
Τέλος, εκπρόσωπος του βαυαρικού παραρτήματος του Ομοσπονδιακού Γραφείου για την Προστασία του Συντάγματος, μιλώντας στη διαδικτυακή έκδοση του Spiegel, υπογράμμισε ότι «η Χρυσή Αυγή έχει ένα διεθνές δίκτυο επαφών και έχει επαφές και με Βαυαρούς νεοναζί. Αυτές οι επαφές ενθαρρύνονται με αμοιβαίες επισκέψεις σε Ελλάδα και Γερμανία και με συναντήσεις σε διάφορες εκδηλώσεις ακροδεξιών οργανώσεων στην Ευρώπη».
Η αποκάλυψη του Spiegel είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία σε ανακοίνωσή της υποστήριζε ότι δεν υπάρχει όσμωση με τους Γερμανούς νεοναζί. «Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με ξένες πολιτικές οργανώσεις ή κόμματα», αναφερόταν στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, ισχυρισμός που μοιάζει να καταρρίπτεται από τις φωτογραφίες που «ανέβασαν» στην ιστοσελίδα τους τα μέλη της βαυαρικής ακροδεξιάς οργάνωσης «Freies Netz Süd».

Παράλληλα με την δημοσίευση των φωτογραφιών από την επίσκεψή τους στη Βουλή των Ελλήνων, οι Γερμανοί νενοναζί γράφουν στην ιστοσελίδα τους πως η επίσκεψή τους στην Αθήνα ήταν σε ανταπόδοση της συμμετοχής στελεχών της Χρυσής Αυγής σε εθνικοσοσιαλιστικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2012 στη Νυρεμβέργη.

Στο συγκεκριμένο συνέδριο είχε κάνει ειδική αναφορά το Spiegel κάτι όμως που είχε διαψεύσει η Χρυσή Αυγή με την ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μάλιστα το γερμανικό περιοδικό ανακάλυψε πως η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε πρόσφατα και συνέδριο (!) στην πόλη αυτή της νότιας Γερμανίας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου