28.2.13

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ...Την ...Πουτσί(σαμε) !!!

Προς απογοήτευση των χιλιάδων οπαδών της "Μαύρης Θύελλας", απορρίφθηκε τελικά η ένσταση της Καλαμάτας στην πολύκροτη υπόθεση Πούτσι και χάνει το παιχνίδι στα "χαρτιά". Τον αγώνα που κέρδισε στο γήπεδο απέναντι στην Προοδευτική χάνει τελικά η "Μαύρη Θύελλα", καθώς η Πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής τελεσιδίκησε υπέρ της ομάδας απο τον Κορυδαλλό. 
Η αναμέτρηση που είχε γίνει στις 11 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Κορυδαλλού είχε αναδείξει νικήτρια την Καλαμάτα με 1-0, όμως οι γηπεδούχοι είχαν υποβάλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή (του Πούτσι), παίκτη της «μαύρης θύελλας».
Η «Προό» δικαιώθηκε και έτσι κερδίζει τον αγώνα στα «χαρτιά» με 3-0, ενώ η Καλαμάτα τιμωρήθηκε, εκτός από τον μηδενισμό, με πρόστιμο 5.000 ευρώ.
Αναλυτικά:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Δέχθηκε την ένσταση του ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ κατά του ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ με τέρματα 3-0. Επέβαλε στο ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ την χρηματική ποινή των πέντε (5.000) ευρώ. Διέταξε την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου στο ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή για τον αγώνα της 11-11-2012 με ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου